Het lijkt erop dat JavaScript is uitgeschakeld. Schakel dit in om ervoor te zorgen dat deze website correct werkt.

Situaties waarmee je ‘ik hou van je’ zegt

Anja
3 min read

Je hoeft niet altijd letterlijk “ik hou van je” tegen je partner te zeggen zonder dat je dat aan hem of haar duidelijk wilt maken. Je kunt je liefde ook op subtielere manieren laten merken. Al vinden veel mensen het wel heel fijn om af en toe letterlijk van hun geliefde te horen “ik hou van jou”. Maar het is niet nodig om dit dagelijks te zeggen. Je kunt ook “ik hou van je” zeggen door een lief cadeautje te kopen, een mooi sieraad, of een lekker geurtje. Of gewoon door iets voor de ander te doen wat hij niet had verwacht. Op de luchthaven staan om hem op te wachten als hij terugkomt van zakenreis. Of door zijn moeder ergens mee te helpen.

Zeg het met een kaartje

We leven steeds meer in het digitale tijdperk en we versturen steeds minder post. Een verjaardagswens wordt per SMS of WhatsApp bericht verstuurd, op oudejaarsavond sturen we om 12 uur een groepsbericht om iedereen in één keer een goed Nieuwjaar toe te wensen. Maar een kaartje zegt zo veel meer. Dus stuur je lief een kaartje met en lieve tekst, en dat hoeft dan echt niet letterlijk “ik hou van je” te zijn, want dat je van hem of haar houdt is toch wel duidelijk. Ook een onverwacht boeketje laten bezorgen terwijl jij voor je werk lang van huis bent met “ik moest ineens aan je denken” doet het heel goed.

Zeg het met muziek

Er zijn tegenwoordig heel veel radiozenders. Deze zenders bieden regelmatig de gelegenheid een speciaal nummer aan te vragen voor je geliefde. Jouw lief vindt het vast geweldig als jij ineens op de radio bent om jullie speciale liedje aan te vragen. Een citaat uit een songtekst naar hem sms’en om te zeggen dat je van hem houdt zal ook zeker niet onopgemerkt blijven. En ja, als je zelf een instrument bespeelt of goed kunt zingen dan is er natuurlijk maar één manier om hem of haar duidelijk te maken wat je voelt: door het zingend onder woorden te brengen. Minstens 90% van alle liedjes die ooit zijn gemaakt gaan over de liefde, dus keus genoeg, ook zonder het letterlijke “ik hou van jou” in de tekst.

Lees ook:

Door Anja

Deze artikelen kunnen u misschien ook interesseren…

Lees Meer ...

Deze artikelen kunnen u misschien ook interesseren…