Het lijkt erop dat JavaScript is uitgeschakeld. Schakel dit in om ervoor te zorgen dat deze website correct werkt.

Deze sexy dingen doen mannen zonder dat ze het door hebben

Anja
2 min read

Mannen zijn er soms niet zo goed in om hun vrouw of vriendin te verrassen. Althans, dat denken ze zelf. Want vrouwen vinden bepaalde dingen die hun man doet wel degelijk sexy, ook al hebben die mannen dat zelf niet altijd door. Zij vinden het misschien heel gewoon. Maar vrouwen vinden bepaalde onverwachte dingen wel degelijk bijzonder en sexy. Zo vinden vrouwen het bijvoorbeeld heel speciaal wanneer hun man goed met hun familie omgaat en daar duidelijk zijn best voor doet.

Verras haar met iets speciaals

Wil je je vriendin verrassen, doe dan gewoon iets wat ze niet verwacht. Als ze thuis komt van haar werk en jij hebt heerlijk voor haar gekookt, terwijl je dat niet heel vaak doet omdat zij sneller en handiger is in de keuken, zal ze dat zeker waarderen. Wie weet is het de opmaat voor een romantische avond.

En dat geldt ook voor een onverwacht cadeautje. Dat hoeft echt geen duur juweel te zijn. Een mooie bos bloemen, een lekker geurtje of een doosje chocolade. Niet omdat er een speciale gelegenheid is maar gewoon, zomaar, om te laten zien dat je van haar houdt en dat zij bijzonder voor je is.

Onverwachte aandacht

Vrouwen genieten van onverwachte aandacht. Wanneer hun man of vriend in een volle kamer met mensen ineens oogcontact zoekt en met een glimlach laat weten “jij hoort bij mij”. Of wanneer een man een vrouw ineens diep in haar ogen kijkt. Dat zijn momenten waar vrouwen van smelten, terwijl de man er vaak niet verder over nadenkt. Het was een moment en dat is na een paar seconden voorbij. Maar voor je vriendin was het heel bijzonder en ze zal het zeker onthouden en je er nog meer om waarderen.

Lees ook:

Door Anja

Deze artikelen kunnen u misschien ook interesseren…

Lees Meer ...

Logo Gezond

Meest gedeeld

Deze artikelen kunnen u misschien ook interesseren…