Het lijkt erop dat JavaScript is uitgeschakeld. Schakel dit in om ervoor te zorgen dat deze website correct werkt.

Test: welk type flirter ben jij?

Anja
2 min read

Ben jij een echte flirter? Flirten kan op verschillende manieren. Liefkozende woordjes, subtiele aanrakingen of een uitdagende knipoog. Soms succesvol en soms niet. Ontdek welk type flirter jij bent en zo word je misschien nog succesvoller in het beoefenen van dit ‘vak’.

1. Cliché flirter

Jij bent het type flirter dat altijd met een foute openingszin begint. Je hebt er tientallen in je hoofd, klaar om te gebruiken. Af en toe heeft dit het gewenste effect. Zo niet, dan tover je in ieder geval een lach op het gezicht van de ander.

2. Zwijgende flirter

Jij hebt geen woorden nodig om met iemand te flirten. Jij laat liever je lichaam spreken. Uitdagende danspasjes, subtiele aanrakingen, oogcontact, …

3. Oubollige flirter

Jij bent het type flirter van de zogeheten ‘oude garde’. Jij benadert je doel rustig en biedt vervolgens een drankje aan. Alles volgens het boekje.

4. Schaamteloze flirter

Jouw tactiek op het gebied van flirten bestaat voornamelijk uit openheid. Niets is zo sexy als het praten over je seksuele fantasieën of gênante verhalen. Zo is de kogel gelijk door de kerk.

Lees ook:

Door Anja

Deze artikelen kunnen u misschien ook interesseren…

Lees Meer ...

Logo Gezond

Meest gedeeld

Deze artikelen kunnen u misschien ook interesseren…