Het lijkt erop dat JavaScript is uitgeschakeld. Schakel dit in om ervoor te zorgen dat deze website correct werkt.

Tips om medisch apparatuur slim te recycleren!

Camille
2 min read

Wist je dat je door medisch apparatuur te recycleren al snel een flinke bijdrage kunt leveren aan het milieu? Hierbij alvast enkele slimme tips!

Recyclagepark

Doe je oud elektrisch medisch toestel dat je niet meer gebruikt naar het recyclagepark om te recycleren. Je kan hier al je elektro-apparaten gratis inleveren. Zij  geven je toestel een nieuw leven als grondstof voor nieuwe toestellen.

Kringwinkel

Door gebruikte medische spullen naar de Kringwinkel te brengen krijgen deze alsook een tweede leven. Dit voorkomt dat de spullen in de vuilnis eindigen terwijl deze nog prima bruikbaar zijn. Je kan hierbij denken aan medische elektro-apparaten, maar ook kleding, meubels en andere zaken worden gerecycleerd bij de kringwinkel. Een prima manier om je oude spullen een 2de leven te geven. Ook kan je hier natuurlijk terecht als je  zelf op zoek bent naar leuke tweedehands spullen.

Ga slim om met elektro-apparaten

Werkt je elektrisch apparaat nog? Vraag dan eens aan een vriend of familielid of je hen er een plezier mee kunt doen.

Naar de zorgwinkel

Naast de vele mogelijkheden die bestaan om je oud medische apparaat te deponeren, kan je ook terecht bij een zorgwinkel. Een voorwaarde hierbij is dat je een gelijkaardig nieuw exemplaar aankoopt. Slim recycleren is iets wat nog niet veel huishoudens doen, maar wel enorm in populariteit stijgt! Doe jij ook mee?

Door Camille

Deze artikelen kunnen u misschien ook interesseren…

Lees Meer ...

Deze artikelen kunnen u misschien ook interesseren…