Het lijkt erop dat JavaScript is uitgeschakeld. Schakel dit in om ervoor te zorgen dat deze website correct werkt.

Waarom mannen met lang haar zo ongelooflijk sexy zijn!

Olivier
2 min read

Vroeger werd een man met lang haar gezien als ‘vrouwelijk’. Tegenwoordig zit dat wel anders. De langharige coupe voor mannen is niet meer uit het straatbeeld weg te denken. En mannen met lang haar zijn ontzettend sexy. Denk bijvoorbeeld aan acteurs als Orlando Bloom en Johnny Depp. Waarom zijn mannen met lang haar nu zo sexy? Dat lees je in dit artikel!

De manier waarop hij zijn hand door zijn haren haalt

Hoe sexy is het wanneer een man zijn hand door zijn mooie lange lokken haalt? Juist, super sexy!

Zijn haren ruiken heerlijk mannelijk

Waar je bij mannen met een korte coupe de shampoo amper kunt ruiken, verspreiden de langharige mannen een heerlijke mannelijke shampoo geur.

Hij ziet er ruig en stoer uit

Waar de heren, mannen met langhaar vaak zien als ‘vrouwelijk’ en ‘raar’, vinden de dames dat langharige mannen er ontzettend stoer en ruig uit zien met hun lange lokken!

Ze zijn uniek

De meeste gaan nu eenmaal (vrijwillig of niet) voor een korte coupe. Dit maakt de man met lang haar exclusief en uniek. Je ziet ze niet zo vaak, dit maakt ze een stuk aantrekkelijker dan kortharige (doorsnee) mannen.

De mannenknot

Wanneer een langharige man zijn haar in een knotje doet lijkt het van voren net of hij kort haar heeft. Daarnaast ziet het er van achteren superschattig uit!

Door Olivier

Deze artikelen kunnen u misschien ook interesseren…

Lees Meer ...

Logo Gezond

Meest gedeeld

Deze artikelen kunnen u misschien ook interesseren…