Het lijkt erop dat JavaScript is uitgeschakeld. Schakel dit in om ervoor te zorgen dat deze website correct werkt.

Wat neem ik mee tijdens een date?

Bram
4 min read

Als je een eerste date hebt, zijn er enkele zaken waar je rekening mee dient te houden. Zo zijn er bepaalde dingen die je altijd mee moet nemen naar een eerste date, om deze tot een succes te kunnen brengen. De belangrijkste dingen die je mee moet nemen, worden in dit artikel beschreven.

Een portemonnee met voldoende geld

Wat voor activiteit je ook gaat doen: neem altijd voldoende geld mee. Zelfs als je uit eten gaat met een leuke man en je gaat er vanuit dat hij het diner betaalt, moet je altijd zelf ook geld meenemen. Wie weet vindt jouw date het namelijk wel ouderwets om voor de vrouw te moeten betalen en wil hij de rekening splitten. Dan sta je daar zonder portemonnee of geld. Of wie weet is je date zijn portemonnee wel vergeten en heb jij ook niets bij, dan kom je op je eerste date meteen in een ongemakkelijke situatie. Het kan zelfs zo zijn dat je pech krijgt onderweg en ineens geld in moet leggen voor alternatief vervoer. Je kunt het zo gek niet bedenken: het kan allemaal gebeuren tijdens een eerste date. Neem daarom altijd, wat voor activiteit je ook gaat ondernemen, voldoende geld mee om in ieder geval uit de voeten te kunnen en ongemakkelijke situaties te voorkomen.

Een telefoon

Hoewel het zeker niet aan te raden is om gedurende de gehele date met je telefoon bezig te zijn, is het wel verstandig om altijd je telefoon mee te nemen. Op deze manier ben je altijd bereikbaar: ook voor je date. Kom je bijvoorbeeld later of kun je de locatie van de date niet vinden? Dan is het erg vervelend als je geen telefoon bij je hebt om je date even te bellen of SMS’en. En ook als jij netjes op tijd bent en op de locatie zit te wachten, is het voor je date ook fijn als je bereikbaar bent voor het geval hij of zij te laat is of de locatie niet kan vinden. Zorg daarom altijd dat je elkaars contactgegevens hebt en een telefoon meeneemt. 

Pepermunt

Je weet maar nooit wat er tijdens een eerste date kan gebeuren. Misschien wordt er wel gekust of gezoend: dat kun je van tevoren niet weten. Zorg er daarom altijd voor dat je goed voorbereid bent en neem wat pepermunt mee. Op deze manier ruikt je adem altijd fris en weet je zeker dat jouw date niet afgeschrikt wordt door jouw slechte adem. 

Deodorant

Een eerste date is natuurlijk spannend en waarschijnlijk ben je best zenuwachtig als je op date gaat. Als je zenuwachtig bent, is de kans groot dat je meer gaat zweten. Niet iedereen heeft hier last van, maar sommige mensen kunnen echt flink gaan zweten als ze in de zenuwen zitten. Om te voorkomen dat je jouw zweetbui begint te ruiken en een slechte eerste indruk achter laat, is het dan ook zeker aan te raden om deodorant mee te nemen naar je eerste date. Mocht je last hebben van overmatig zweten, dan is de schade van deze zweetbui gemakkelijk te beperken door deodorant te gebruiken.

Eventueel: andere verzorgingsproducten

Dit laatste onderdeel is niet verplicht, maar kan wel handig zijn. Vrouwen kunnen bijvoorbeeld extra verzorgingsproducten meenemen als make-up, om altijd hun make up bij te kunnen werken en er stralend uit te kunnen zien. Andere extra verzorgingsproducten die je bijvoorbeeld mee kan nemen zijn allergiepillen als je last hebt van een bepaalde allergie of lenzenvloeistof en een lenzendoosje als je vaak last hebt van je lenzen.

Door Bram

Deze artikelen kunnen u misschien ook interesseren…

Lees Meer ...

Logo Gezond

Meest gedeeld

Deze artikelen kunnen u misschien ook interesseren…