Het lijkt erop dat JavaScript is uitgeschakeld. Schakel dit in om ervoor te zorgen dat deze website correct werkt.

Zo creëer je (met make-up) de perfecte natuurlijke look

Anja
2 min read

Het kan heel leuk zijn om een uitbundige make-up look te creëren, maar een meer natuurlijke uitstraling is ook weleens fijn. Hieronder vind je tips voor de perfecte natuurlijke look.

Huid

De huid natuurlijk houden is niet zo moeilijk. Kies voor een BB cream die goed aansluit bij je huidskleur. Ga niet voor een heel dekkende variant, maar juist voor een product dat ietwat transparant is. Hierdoor zie je sproetjes en oneffenheden nog een beetje. Dit zorgt voor een natuurlijker effect dan een perfect gladde en egale huid. Breng eventueel een beetje blush aan maar overdrijf dit niet, bronzer is ook niet nodig bij een natuurlijke look.

Ogen

Je ogen geef je een natuurlijke look door niet voor oogschaduw te gaan. Gebruik wel wat make-up op je ogen om jezelf een frisse oogopslag te geven. Ga voor een mascara om je wimpers een lift te geven en voeg eventueel eyeliner toe om het af te maken.

Lippen

Je lippen kun je voorzien van een nude lipstick om je look af te maken, of een lipgloss in een zachtroze kleurtje die dicht bij de natuurlijke kleur van je lippen licht. Als je echt een naturelle uitstraling wilt, kun je ook gaan voor een beetje vaseline op je lippen zodat ze een heel subtiele glans krijgen en ook meteen goed verzorgd zijn.

Vooral als het warm is buiten, is het heerlijk om een natuurlijke make-up look op te hebben! Wanneer ga jij voor een natuurlijke look?

Lees ook:

Door Anja

Deze artikelen kunnen u misschien ook interesseren…

Lees Meer ...

Logo Gezond

Meest gedeeld

Deze artikelen kunnen u misschien ook interesseren…