Het lijkt erop dat JavaScript is uitgeschakeld. Schakel dit in om ervoor te zorgen dat deze website correct werkt.

Zo denken mannen over schaamhaar

Anja
2 min read

Het blijft altijd lastig om mannen te doorgronden. Je kunt veel met ze praten, maar helemaal begrijpen zul je ze waarschijnlijk nooit. Bovendien zijn er een hoop dingen die je misschien niet durft te vragen. Een vraag over schaamhaar kan zoiets zijn wat je niet durft te vragen. Daarom bespreken wij hier hoe mannen over schaamhaar denken. Natuurlijk denken niet alle mannen er precies hetzelfde over, maar dit is de mening van de grote meerderheid. Als je zeker wilt zijn, zul je toch echt de man om wie het gaat naar zijn eigen mening moeten vragen.

Wetenschap

Er zijn meerdere onderzoeken gedaan naar de "schaamhaar gewoontes" van mensen. Een recent onderzoek onder 1100 mensen toonde aan dat maar liefst 95% zijn schaamhaar bijhoudt. Bij de helft van de vrouwen en 20% van de mannen betekent dit zelfs volledige ontharing. De volgende stap in het onderzoek was de vraag naar een voorkeur omtrent het schaamhaar van een partner.

Zo denken de meeste mannen

De voorkeur van mannen, die uit het onderzoek naar voren kwam, is een volledige haarloze schaamstreek. Dit werd door 60 procent van de mannen als voorkeur genoemd. Het grootste deel van de andere 40 procent had een voorkeur voor een kort geschoren schaamstreek. Een zeer klein deel gaf aan geen voorkeur te hebben. Over het algemeen denken mannen dus het meest positief over zo min mogelijk schaamhaar.

Lees ook:

Door Anja

Deze artikelen kunnen u misschien ook interesseren…

Lees Meer ...

Logo Gezond

Meest gedeeld

Deze artikelen kunnen u misschien ook interesseren…