Het lijkt erop dat JavaScript is uitgeschakeld. Schakel dit in om ervoor te zorgen dat deze website correct werkt.

Zo kun je succesvol flirten via sms

Anja
2 min read

Flirten via sms is niet alleen leuk, maar ook gemakkelijk. Zeker als je het spannend vindt om ‘in real life’ iemand aan te spreken om met hem of haar te flirten, kan het versturen van sms’jes een goede manier zijn om met iemand te flirten. Wil jij graag flirten met iemand via sms, maar weet je niet zo goed hoe je dit moet aanpakken? Lees dan de drie tips in dit artikel om succesvol te flirten via sms en je weet zeker dat je het goed aanpakt.

1: Bedenk een originele openingszin

Je hoeft geen cliché openingszin te gebruiken, maar het is wel goed om een beetje origineel te zijn in je introductie van een gesprek. Bedenk een zin die bij jou past, probeer een beetje grappig te zijn of stuur iets waarvan je weet dat hij of zij het leuk vindt. Overdrijf het niet, maar wees origineel door jezelf te blijven en val op deze manier op.

2: Let op je spelling

Sommige mensen knappen echt af op iemand die niet goed kan typen. Let goed op je spelling en er is niets waar jouw gesprekspartner uiteindelijk op af kan knappen. Gebruik ook niet te veel sms-taal met verkorte woorden, want hierdoor kan het lijken alsof je jouw sms’jes afraffelt en eigenlijk geen tijd wil of kan maken om te sms’en. Type in een informele en vlotte taal, maar raffel geen woorden af en lees sms’jes ook goed na voor je ze verstuurt om eventuele spelfouten eruit te halen.

3: Doe iets met wat de ander je heeft verteld

Heeft je gesprekspartner je verteld dat hij of zij vandaag naar een feestje moet, een vervelende vergadering heeft op het werk of naar familie moet? Doe hier dan iets mee. Het is niet alleen een gemakkelijke manier om te flirten, maar je laat ook nog eens zien dat je goed hebt geluisterd naar wat hij of zij te vertellen had. Overdrijf het wederom niet, maar laat subtiel zien dat je nog weet wat jouw gesprekspartner vandaag gaat doen.

Door Anja

Deze artikelen kunnen u misschien ook interesseren…

Lees Meer ...

Logo Gezond

Meest gedeeld

Deze artikelen kunnen u misschien ook interesseren…