Het lijkt erop dat JavaScript is uitgeschakeld. Schakel dit in om ervoor te zorgen dat deze website correct werkt.

Zo zorg je ervoor dat je vriend meer affectie toont

Anja
2 min read

Iedereen houdt van aandacht en affectie. In een relatie zijn er soms momenten waarop jullie heel veel tijd samen doorbrengen, maar ook momenten waarop je het gevoel hebt dat jullie niet genoeg tijd, liefde of aandacht hebben voor elkaar. Je bent nog steeds erg verliefd maar hebt het gevoel dat je vriend daar misschien anders over denkt. Hij schenkt je minder aandacht dan in het begin van jullie relatie. Hieronder een paar tips hoe je ervoor kan zorgen dat je vriend meer affectie toont.

Toon zelf affectie

Als jij affectie toont, zal hij dat vervolgens wel terug doen. Schenk hem regelmatig aandacht, maar geef hem wel genoeg ruimte. Denk bijvoorbeeld aan een subtiele aanraking of geef hem af en toe spontaan een kus.

Geef hem complimenten

Wees niet oneerlijk of bereid geen toneelstukje voor maar wees eerlijk. Maak hem af en toe duidelijk wat hij voor je betekent. Vertel hem waarom hij je blij maakt, waarom je zo graag bij hem bent, waarom je hem zo graag ziet, …

Wees lief en gelukkig

Zorg dat hij bij je wilt zijn. Wees positief en blij, klaag niet te veel over kleine dingen en hij zal geïnteresseerd zijn in jou en je leven. Als je een lief meisje bent, zal hij het gevoel hebben dat hij je niet genoeg affectie kan tonen.

Lees ook:

Door Anja

Deze artikelen kunnen u misschien ook interesseren…

Lees Meer ...

Logo Gezond

Meest gedeeld

Deze artikelen kunnen u misschien ook interesseren…