scrollTop top

Zoveel kledingstukken heeft de gemiddelde vrouw

Zoveel kledingstukken heeft de gemiddelde vrouw

Vrouwen staan er om bekend dat ze een behoorlijke kledingcollectie hebben. De meesten van hen hebben een groot verlangen om telkens nieuwe make-up/kleding/schoenen te kopen. Zeg nu zelf, je hebt nooit genoeg toch? Nu is er onderzoek gedaan naar het aantal kledingstukken dat de vrouw (en de man) gemiddeld in de kast heeft hangen. Opvallend is dat de mannen niet ver van de vrouwen af zitten!

Vrouwen

Hoeveel kledingstukken denk je dat de gemiddelde vrouw in de kast heeft handen? Het zijn er 63! Ook werden de aantallen verschillende kledingstukken onderzocht. Vrouwen hebben de meeste shirts (19 stuks), gevolgd door 13 paar schoenen, 11 broeken, 11 truien, 6 jasjes en 3 overhemden.

Inspiratie

Uit het onderzoek bleek bovendien dat de meeste vrouwen modetijdschriften gebruiken om inspiratie op te doen. Daarnaast worden ook vriendinnen en het internet vooral geraadpleegd voor kledingadvies. 

Mannen

Mannen zitten hier niet heel ver onder. Zij bezitten namelijk gemiddeld 55 kledingstukken. Mannen zijn dus vaker bezig met mode dan zij altijd beweren.

Lees ook:


Deze artikelen kunnen u misschien ook interesseren…

Corona Virus Update

 • Wereld
 • Aantal
  besmettingen
  231.188.893
 • Aantal
  doden
  4.740.152
 • België
 • Aantal
  besmettingen
  1.233.723
 • Aantal
  doden
  25.554

Schrijf je in op “Gezond Vandaag” en ontvang de beste artikels dagelijks in je mailbox!