Het lijkt erop dat JavaScript is uitgeschakeld. Schakel dit in om ervoor te zorgen dat deze website correct werkt.

Zoveel kledingstukken heeft de gemiddelde vrouw

Anja
2 min read

Vrouwen staan er om bekend dat ze een behoorlijke kledingcollectie hebben. De meesten van hen hebben een groot verlangen om telkens nieuwe make-up/kleding/schoenen te kopen. Zeg nu zelf, je hebt nooit genoeg toch? Nu is er onderzoek gedaan naar het aantal kledingstukken dat de vrouw (en de man) gemiddeld in de kast heeft hangen. Opvallend is dat de mannen niet ver van de vrouwen af zitten!

Vrouwen

Hoeveel kledingstukken denk je dat de gemiddelde vrouw in de kast heeft handen? Het zijn er 63! Ook werden de aantallen verschillende kledingstukken onderzocht. Vrouwen hebben de meeste shirts (19 stuks), gevolgd door 13 paar schoenen, 11 broeken, 11 truien, 6 jasjes en 3 overhemden.

Inspiratie

Uit het onderzoek bleek bovendien dat de meeste vrouwen modetijdschriften gebruiken om inspiratie op te doen. Daarnaast worden ook vriendinnen en het internet vooral geraadpleegd voor kledingadvies. 

Mannen

Mannen zitten hier niet heel ver onder. Zij bezitten namelijk gemiddeld 55 kledingstukken. Mannen zijn dus vaker bezig met mode dan zij altijd beweren.

Lees ook:

Door Anja

Deze artikelen kunnen u misschien ook interesseren…

Lees Meer ...

Logo Gezond

Meest gedeeld

Deze artikelen kunnen u misschien ook interesseren…