Het lijkt erop dat JavaScript is uitgeschakeld. Schakel dit in om ervoor te zorgen dat deze website correct werkt.

Zwanger worden doe je met deze apps!

Anja
2 min read

Als je zwanger wil worden, is het belangrijk om jouw cyclus goed in de gaten te houden en als het ware te timen wanneer je geslachtsgemeenschap hebt met je partner. Vind jij het lastig om je cyclus zonder enige hulp in de gaten te houden? Lees dan in dit artikel welke apps je kunt downloaden om je cyclus met behulp van een handige mobiele applicatie bij te houden.

Always Me Period & Ovulation Checker

De Always Me Period & Ovulation Checker is de gratis mobiele applicatie van Always. De app helpt je om jouw cyclus vast te leggen en te kijken wanneer je ovuleert, zodat je gemakkelijker zwanger kunt worden. Daarnaast kan de app je ook reminders geven, zodat je precies weet wanneer je het beste seks kunt hebben voor meer kans op een zwangerschap.

Tampax On Track Ovulation & Period Checker

Niet alleen Always, maar ook Tampax heeft een eigen applicatie ontwikkeld. De Tampax On Track Ovulation & Period Tracker is een gebruiksvriendelijke app waarmee je jouw cyclus vast kunt stellen. Daarnaast kun je de app ook gebruiken om aan te geven hoe je je voelt, zodat je meer inzicht krijgt in jouw gemoedstoestand tijdens je cyclus. De vraag bevat ook antwoorden op diverse veelgestelde vragen, die ook voor jou interessant zijn.

Cyclus Volgsysteem Lite

De enige Nederlandse app in deze lijst, is de Cyclus Volgsysteem Lite applicatie. De app is niet alleen handig en gebruiksvriendelijk, maar bovendien mooi vormgegeven. Je gebruikt de app om je menstruatiecyclus bij te houden, maar ook om bepaalde symptomen en buien aan te geven met behulp van diverse leuke illustraties.

Free Menstrual Calandar

De Free Menstrual Calendar app geeft je inzicht in jouw menstruatiecyclus, net zoals bovenstaande applicaties. Een bijkomend voordeel van de applicatie is dat de app een beveiligingscode heeft, voor alle dames die niet willen dat iedereen de applicatie zomaar kan openen en inzicht kan krijgen in hun cyclus.

Menstrual Calendar

De luxe versie van de Free Menstrual Calendar app, ook wel de Menstrual Calendar app genoemd, is uitgerust met een temperatuurmeter voor dames die hun temperatuur willen bepalen om hun ovulatie te bereken.

Door Anja

Deze artikelen kunnen u misschien ook interesseren…

Lees Meer ...

Logo Gezond

Meest gedeeld

Deze artikelen kunnen u misschien ook interesseren…