Het lijkt erop dat JavaScript is uitgeschakeld. Schakel dit in om ervoor te zorgen dat deze website correct werkt.

Zwarte radijzen tegen migraine?

Camille
2 min read

Mensen die regelmatig last hebben van migraine, weten maar al te goed hoe slopend de klachten van deze vervelende aandoening kunnen zijn. Je kunt medicijnen gebruiken om een migraineaanval te voorkomen en de klachten van een aanval te verminderen, maar niet iedereen wil altijd medicijnen gebruiken om zich beter te voelen. Heb jij ook regelmatig last van migraine, maar wil je eigenlijk zo min mogelijk medicijnen gebruiken tegen deze aandoening? Gebruik dan natuurlijke middelen tegen migraine, zoals zwarte radijzen.

Zwarte radijs: wat is dat?

Zwarte radijs is een radijssoort met een grijze korst. De zwarte radijs komt van dezelfde plantenfamilie als de witte en de rode radijs, maar is wel veel sterker dan de andere radijzen. Zo smaakt zwarte radijs niet alleen sterker, maar heeft zwarte radijs ook veel meer geneeskracht dan de andere radijssoorten. Een bijzonder plantje, dat je voor diverse medische doeleinden kunt gebruiken.

Zwarte radijs en migraine

Eén van de medische doeleinden waarvoor je zwarte radijs kunt gebruiken, is migraine. Omdat zwarte radijs de galblaas en de lever ondersteunt, kan dit voedingsmiddel zeker bijdragen aan het voorkomen van een migraineaanval en het verhelpen van de klachten van migraine. Het is geen wondermiddel, maar wel een goede manier om een opkomende aanval af te wenden of in ieder geval minder heftig te maken.

Zwarte radijs eten: de mogelijkheden

Er zijn drie mogelijkheden om zwarte radijs te eten. Zo kun je zwarte radijs rauw eten, maar kun je het voedingsmiddel ook koken of bakken. Eet je het voedingsmiddel rauw, dan kun je het bijvoorbeeld in een salade doen. Kook of bak je de zwarte radijs, dan kun je dit bijvoorbeeld met andere groenten samen doen om een lekkere en veelzijdige maaltijd te maken.

Door Camille

Deze artikelen kunnen u misschien ook interesseren…

Lees Meer ...

Logo Gezond

Meest gedeeld

Deze artikelen kunnen u misschien ook interesseren…