Het lijkt erop dat JavaScript is uitgeschakeld. Schakel dit in om ervoor te zorgen dat deze website correct werkt.

5 beauty skills die elke vrouw moet kennen

Anja
2 min read

Vergeleken met andere landen zoals Engeland en de Verenigde Staten zien wij Belgen er niet zo opgedoft uit. Maar dat wil niet zeggen dat wij geen tijd aan ons uiterlijk besteden. Veel Belgische vrouwen zijn gewoon niet zo ‘over the top’ geschminkt. Hieronder 5 beauty skills die elke vrouw moet kennen. Zo zorg je ervoor dat je er altijd tiptop uitziet.

1. Nagels lakken

Voor een feestje of andere gelegenheid wil je vaak extra moeite doen. Zorg dat je in staat bent om je nagels netjes te lakken zodat geen geld kwijt bent aan een bezoek aan de nagelsalon. 

2. Make-up aanbrengen

Elke vrouw kan mascara aanbrengen, maar hoe zit het met de rest van de make-up? Het gezicht is meer dan alleen de ogen. Zelfs met een paar producten kun je er veel frisser uitzien.

3. Huid reinigen

Een mooie, stralende huid begint bij goede huidverzorging. Je kunt dure producten kopen, maar als je verder niet weet waar je mee bezig bent kom je niet heel ver. Verdiep je dus in het reinigen van je huid, want het is heel eenvoudig en geeft je een mooi resultaat.

4. Vollere lippen

Een echte vrouw kan mooi haar lippen opmaken en zelfs voller maken. Met behulp van lipliner en lipstick is dit snel gedaan.

5. Haren stijlen of krullen

Ga je op date? Dan is de man in ieder geval onder de indruk als jij mooi je haren kunt doen. Op internet zijn veel video’s te vinden waarin alles stap voor stap wordt uitgelegd.

Lees ook:

Door Anja

Deze artikelen kunnen u misschien ook interesseren…

Lees Meer ...

Logo Gezond

Meest gedeeld

Deze artikelen kunnen u misschien ook interesseren…