Het lijkt erop dat JavaScript is uitgeschakeld. Schakel dit in om ervoor te zorgen dat deze website correct werkt.

5 dingen over daten die niemand je vertelt

Anja
2 min read

Een date is altijd iets spannends waar je erg tegenop kan zien of naar uit kan kijken. Je wilt in ieder geval zo goed mogelijk op de date voorbereid zijn. Je checkt zijn interesses en stijl op de social media en probeert er zelf ook zo goed mogelijk uit te zien. Ook informeer je bij vrienden over hoe hun dates over het algemeen verlopen. Je zult vaak een hoop hetzelfde te horen krijgen en niet vaak deze 5 dingen. Daarom gaat dit artikel over de 5 dingen over daten die niemand je vertelt.

1. Je kunt worden afgewezen

Dit is iets wat je vriendinnen jou bewust niet vertellen. Vriendinnen zijn er om je een goed gevoel te geven maar eigenlijk zouden ze je moeten vertellen dat er ook altijd een kans is dat je wordt afgewezen.

2. Soms hoor je niks meer van je date

Dit is eigenlijk nog erger dan punt 1, zeker als de date leuk was. Soms hoor je na de date helemaal niks meer van hem zonder dat daar een reden voor hoeft te zijn.

3.  Uiterlijk is belangrijk

Natuurlijk ga je bij een relatie vooral voor innerlijk, maar het uiterlijk is ook zeker van belang. Als je lichamelijk geen aantrekkingskracht voelt, is het beter om niet vaker af te spreken.

4.Timing

Het moment van een date is vaak allesbepalend. Als je allebei goed in je vel zit, is de kans namelijk veel groter dat je tot elkaar aangetrokken wordt.

5. Volg je hart

Soms is het bij daten niet de bedoeling dat je er nog eens goed over nadenkt. Volg je hart en je vindt de ware.

Lees ook:

Door Anja

Deze artikelen kunnen u misschien ook interesseren…

Lees Meer ...

Logo Gezond

Meest gedeeld

Deze artikelen kunnen u misschien ook interesseren…