scrollTop top

Dit vinden mannen de leukste plekken voor een date

Dit vinden mannen de leukste plekken voor een date

Een date brengt altijd een hoop moeilijke keuzes met zich mee. Wat moet je aan? Hoe moet je een gesprek beginnen? Vind je hem wel leuk genoeg om vaker mee af te spreken?

Een van de eerste belangrijke vragen die je moet stellen is: waar gaan we heen op date? De locatie is namelijk van groot belang voor het verloop van de date. Wij zetten een paar van de leukste plekken voor een date volgens mannen voor jou op een rijtje.

Doel van de date

Een belangrijk punt voor het kiezen van een plek voor de date is het doel achter de date. Het doel van de date is misschien wel de belangrijkste factor voor de locatie buiten jullie persoonlijke voorkeuren.

Als je iemand beter wilt leren kennen is het verstandig op een rustige plek af te spreken waar je goed met elkaar kunt praten.

Als je een leuke avond wilt hebben zonder verdere verwachtingen kan je een wat drukkere plek kiezen.

Wanneer je date met de hoop met hem of har in bed te belanden, kun je het beste ergens afspreken waar jullie niet veel mensen kennen.

Activiteit

Een actieve date waarbij je elkaar toch beter leert kennen, kan een potje poolen of een mooie wandeling zijn. Uit onderzoek is gebleken dat een actieve date over het algemeen veel positiever wordt ervaren dan bijvoorbeeld een etentje of bioscoopbezoek. Voor een nog iets spannendere date kun je ook naar een pretpark gaan. Ken je elkaar al iets beter, dan kun je ook thuis afspreken en bijvoorbeeld samen lekker koken.


Deze artikelen kunnen u misschien ook interesseren…

Corona Virus Update

 • Wereld
 • Aantal
  besmettingen
  239.715.776
 • Aantal
  doden
  4.886.343
 • België
 • Aantal
  besmettingen
  1.279.869
 • Aantal
  doden
  25.747

Schrijf je in op “Gezond Vandaag” en ontvang de beste artikels dagelijks in je mailbox!