Het lijkt erop dat JavaScript is uitgeschakeld. Schakel dit in om ervoor te zorgen dat deze website correct werkt.

5 geboden van een single

Anja
2 min read

Singles hebben vaak een uitgesproken mening over hun leven. Vooral als de keuze om single te zijn heel bewust is, zijn ze vaak zeer stellig in hun mening over hun leven. Want dat is prima zonder partner. Het is echter niet zo dat singles nooit hun avontuurtjes hebben. Er zijn maar weinig singles die met de hand op hun hart kunnen beweren dat ze nooit seks hebben. Voor de meesten geldt dat er zo nu en dan een onenightstand plaatsvindt of dat ze zelfs een korte periode een relatie hebben of wat daarvoor moet doorgaan. Maar de ware single bindt zich niet en houdt een mogelijk geïnteresseerde aspirant partner veilig op afstand.

Een single laat zich niet koppelen

Een single heeft het meteen door als hij of zij ergens wordt uitgenodigd en er is “toevallig” op dat moment ook een eveneens alleenstaande goede vriend of vriendin aanwezig. Dat er sprake is van een koppelpoging hebben de twee singles meteen door, degenen die de ontmoeting in scene hebben gezet, hebben er vaak hogere verwachtingen van dan het beoogde nieuwe liefdesduo.

Gelukkig zijn en blijven

Wat singles vooral moeten doen om gelukkig te zijn met hun single leven en dat ook te blijven is een paar simpele regels in acht nemen. Zoals niet jaloers zijn op koppels die wel samen gelukkig zijn. Je schiet er immers niets mee op. Gaan stoken in de relatie van een vriendin om haar man af te pakken is het domste wat je kunt doen. De kans dat die man blijvend voor jou kiest is vrij klein en je vriendin ben je voorgoed kwijt.

Zwelg verder niet in zelfmedelijden. Zorg gewoon dat je een leuk leven hebt met vrienden, reizen, leuk werk en leuke hobby’s. En wie weet komt op een zeker moment toch ineens die leuke man of vrouw op je pad met wie het zo goed klikt dat je er je single bestaan voor wilt opgeven.

Lees ook:

Door Anja

Deze artikelen kunnen u misschien ook interesseren…

Lees Meer ...

Logo Gezond

Meest gedeeld

Deze artikelen kunnen u misschien ook interesseren…