Het lijkt erop dat JavaScript is uitgeschakeld. Schakel dit in om ervoor te zorgen dat deze website correct werkt.

7 dingen waar singles echt op afknappen

Anja
2 min read

Misschien ga jij binnenkort op date en weet je echt niet hoe je je moet gedragen of kleden. Grote kans dat je date hetzelfde probleem heeft, maar toch voelt het niet prettig. Om je op weg te helpen hebben wij 7 dingen op een rijtje gezet waar singles echt op afknappen.

1. Verwend gedrag

Een hele belangrijke afknapper is verwend gedrag. Het is heus niet vanzelfsprekend dat hij de rekening betaalt of de deur voor je open houdt. Doe dan ook niet alsof je dit normaal vindt en complimenteer hem met zijn netheid.

2. Te grote of kleine kleding

Natuurlijk wil je er graag op je best uitzien, maar probeer het niet te forceren. Dat ene shirtje dat je net niet past, kun je misschien beter voor een andere keer bewaren. Mannen houden van goed zittende kleding die jou precies past en daardoor mooi oogt.

3.Ongeschoren benen

Als je al een tijdje single bent, zul je je misschien niet meer dagelijks scheren. Maar reken er wel op dat dit iets waarop single mannen afknappen.

4. Schelden of boos worden

Als je iemand nog niet goed kent, is het belangrijk rustig en aardig te blijven. De meeste singles zullen namelijk snel afknappen op een scheldpartij of tirade.

5. Onverzorgd haar

Één van de meest belangrijke dingen voor single mannen is je haar. Zorg dat het er verzorgd en mooi uitziet.

6. Wanhopig zijn

Hoe graag je ook iemand aan de haak wilt slaan, laat dit niet teveel merken. Het is namelijk een enorme afknapper voor de meeste singles.

7. Een onzekere houding

Houd je hoofd omhoog en loop rechtop. Wees zelfzeker.

Lees ook:

Door Anja

Deze artikelen kunnen u misschien ook interesseren…

Lees Meer ...

Logo Gezond

Meest gedeeld

Deze artikelen kunnen u misschien ook interesseren…