Het lijkt erop dat JavaScript is uitgeschakeld. Schakel dit in om ervoor te zorgen dat deze website correct werkt.

De beste tips voor een geslaagde onenightstand

Anja
3 min read

Een onenightstand kan twee redenen hebben, je kunt het van tevoren plannen of het is een spontane niet vooraf geplande gebeurtenis. In het laatste geval is er van voorbereiding natuurlijk niet of nauwelijks sprake. Het gebeurde en dan is het te hopen dat jullie er beiden na afloop een goed gevoel over hebben. Spijt hebben van een onenightstand is erg jammer en zonde van de ervaring. Als je bang bent dat je er spijt van zult krijgen, kun je er beter maar niet aan beginnen.

Schone lakens op het bed

Komt er iemand langs waarvan je denkt of hoopt dat het wel eens op een onenightstand zou kunnen uitdraaien, dan is het zaak om wat voorbereidingen te treffen. Zorg voor een fris verschoond bed, dat is essentieel. Het is een enorme afknapper om de liefde te bedrijven in een bed vol broodkruimels of waarvan het beddengoed verre van fris ruikt. Je kunt natuurlijk alvast wat romantische schermerlampjes aandoen op de slaapkamer voor het geval dat.

Breng hem in de juiste stemming

Natuurlijk neem je vlak voordat hij komt een douche en doe je dat lekkere geurtje op. Je trekt schoon ondergoed aan, als je er het type voor bent misschien een pikant setje. Je doet de TV uit en zet een CD’tje op met relaxte loungemuziek of beter nog: kies een radiozender die dit genre uitzendt, dan hoef je ook niet meer op te staan om de CD te wisselen of opnieuw te starten. Zet een lekkere wijn klaar en zorg dat jullie niet kunnen worden gestoord.

Zet je telefoon uit of in ieder geval op de vliegtuigmodus. Heb je huisgenoten? Probeer die dan te motiveren de avond elders door te brengen. Met kinderen wordt dat wellicht wat lastig, je kunt dan hooguit een moment uitkiezen dat ze bij hun andere ouder logeren of probeer ze voor een nachtje bij een vriendje of vriendinnetje of bij opa en oma te laten logeren. Niets zo funest voor een romantische sfeer als een kind dat ineens in de deuropening staat.

Lees ook:

Door Anja

Deze artikelen kunnen u misschien ook interesseren…

Lees Meer ...

Logo Gezond

Meest gedeeld

Deze artikelen kunnen u misschien ook interesseren…