Het lijkt erop dat JavaScript is uitgeschakeld. Schakel dit in om ervoor te zorgen dat deze website correct werkt.

5 praktische tips om sneller af te vallen

Camille
2 min read

Wil jij graag wat kilootjes kwijtraken zodat je met een strak buikje aan het strand kunt liggen? Je zult misschien denken dat je daar te laat mee bent, nu we al halverwege de zomer zitten. Maak je geen zorgen! Hieronder 5 praktische tips om sneller af te vallen.

1. Verse groenten

Koop zo vaak mogelijk verse of diepvries groenten. Voedsel dat verpakt is in blik, bevat een grote hoeveelheid Sodium, om de voeding ‘vers’ te houden. Dit zorgt ervoor dat je sneller aankomt. Lees dus altijd goed de etiketten, en probeer zoveel mogelijk verse producten te eten.

2. Ga niet slapen na een maaltijd

Probeer na een maaltijd niet in slaap te vallen. Waarom denk je dat de Grieken over het algemeen wat zwaarder zijn? Precies! Omdat ze laat eten en na een riante vleesschotel gelijk het bed induiken. Maak een wandelingetje na elke maaltijd, zo verbrand je gelijk een deel van de calorieën.

3. Verban snoep en zoetigheid uit je huishouden

Houd je favoriete snoepgoed of koekjes buiten de deur. Vertel familie en vrienden dat je wat wilt afvallen en dat er dus in huis niet meer gesnoept wordt. Wanneer je samenwoont met andere mensen die wel graag willen blijven snoepen, koop dan snoep dat je zelf niet lust.

4. Ga nooit met een hongergevoel naar de supermarkt

Zorg ervoor dat je altijd gegeten hebt voordat je boodschappen gaat doen. Uit onderzoek blijkt dat wanneer je hongerig naar de supermarkt gaat, dit je aanzet tot dieetonvriendelijke aankopen. Maak ook altijd een boodschappenlijstje en wijk hier niet vanaf.

5. Vermijd alcohol

Het drinken van alcohol mag dan wel ontspannend werken. Het zorgt er ook voor dat je je dieet ineens een stuk minder serieus neemt. Bovendien bevatten de meeste alcoholische drankjes veel calorieën. Niet doen dus!

Lees ook

Door Camille

Deze artikelen kunnen u misschien ook interesseren…

Lees Meer ...

Deze artikelen kunnen u misschien ook interesseren…