Het lijkt erop dat JavaScript is uitgeschakeld. Schakel dit in om ervoor te zorgen dat deze website correct werkt.

5 sexy date tips die elk koppel moet proberen!

Anja
3 min read

Wanneer je al een tijdje samen bent, wil je misschien eens wat spannends ondernemen om je relatie leuk te houden. Denk dan eens aan een “date met een snufje seks”. Het hoeft niet meteen heel heftig, maar het kan je relatie en je seksleven wel een boost geven wanneer je een romantische of licht erotische avond met je partner plant. De meest voor de hand liggende maar daarom niet minder spannend is een bezoek aan een parenclub. Maak dan wel vooraf afspraken over wat jullie wel en niet zullen doen. De sfeer kan rap omslaan wanneer één van de twee denkt de vrijheid te hebben om met een andere aanwezige te vrijen terwijl zijn of haar partner daar even niet op was voorbereid.

Een spannende date op het water, of een erotisch diner

Je kent vast wel iemand met een bootje, zo niet dan kun je die ook in alle plaatsen die aan het water liggen huren. Je neemt natuurlijk een lekkere fles wijn mee en een deken voor als het koud wordt. Je zorgt voor heerlijke hapjes waar jullie samen van kunnen genieten. Natuurlijk draag jij een sexy jurkje en daaronder vanzelfsprekend dat nieuwe sexy setje dat je onlangs hebt gekocht en wat hij nog niet heeft gezien. Trakteer hem midden op het meer op een striptease en de kans is vrij groot dat jullie beiden naakt in het water belanden.

Een andere mogelijkheid is een erotisch diner. Jij kookt voor hem, maar dat doe je deze keer in spannende lingerie. Natuurlijk verschijnt hij ook in zijn boxershort aan het diner.

Een erotische picknick of een opwindende schildersessie

Verras je lief met een romantische picknick, maar dan wel naakt. Zoek een beschut plekje waar jullie naakt kunnen en mogen zijn. Dit kan niet overal, en het zou jammer zijn wanneer jullie door de politie worden gesommeerd om je aan te kleden of te vertrekken.

Nog een idee is om een schildersessie te plannen. Uiteraard poseert het model naakt. Of je schildertalent hebt of niet maakt niet zoveel uit, het gaat om de sfeer.

Lees ook:

Door Anja

Deze artikelen kunnen u misschien ook interesseren…

Lees Meer ...

Logo Gezond

Meest gedeeld

Deze artikelen kunnen u misschien ook interesseren…