Het lijkt erop dat JavaScript is uitgeschakeld. Schakel dit in om ervoor te zorgen dat deze website correct werkt.

7 X ‘get ready for summer’

Anja
3 min read

Na de winter komt altijd de mooie lente, en dan komt de zomer er weer aan! Ben jij al summer proof? Met behulp van deze tips word je helemaal zomerklaar!

1. Verzorg je haar

Je haar heeft het tijdens de winter zwaar te verduren gehad en is vaak wat droger en doffer dan in de zomer. Geef je haar voor de zomer een opkikker door een haarmasker te gebruiken en was je haar met producten die je haar extra voeden.

2. Ontharen die benen

In de winter maakt een oerwoud op je benen niet zoveel uit, maar in de zomer des te meer! Ga je benen eens goed ontharen en smeer ze daarna in met een verzorgende lotion.

3. Zoek je garderobe uit

Als het warmer wordt, is het tijd om je winterjas en je uggs weer op te bergen, haal in plaats daarvan je zomerjurkjes weer tevoorschijn en pak ook meteen die leuke sandaaltjes uit je kast! Bekijk wat je allemaal nog hebt aan zomerkleding en ga op internet speuren naar leuke nieuwe items.

4. Sunkissed make-up

Bij de zomer hoort ook een ander soort make-up. Kies voor een frisse look en gebruik lekker veel highlighter voor een sunkissed effect als je in de zon bent. Kies ook voor een product met SPF om je huid te beschermen tegen de zon.

5. Verzorg je voeten

Voeten mogen gezien worden in de zomer! Zet je voeten eens in het zonnetje met een heerlijk voetenbadje, een pedicure en sluit af met een mooi lakje op je teennagels in een fris kleurtje!

6. Kilootje minder

Ben je in de winter wat kilo's aangekomen? Dan is het tijd om daar weer vanaf te komen. Let op je voeding en vergeet vooral niet genoeg te drinken. Als je ook nog wat meer naar buiten gaat en vaker de fiets pakt nu het weer beter wordt, is je body voor je het weet summer proof.

7. Leuke plannen

Heb jij al gekeken wat er bij jou in de buurt allemaal te doen is deze zomer? Zoek wat leuke feestjes uit en vraag alvast of je vrienden daar ook zin in hebben. Zo heb je iets om naar uit te kijken en kun je optimaal genieten deze zomer!

Lees ook:

Door Anja

Deze artikelen kunnen u misschien ook interesseren…

Lees Meer ...

Logo Gezond

Meest gedeeld

Deze artikelen kunnen u misschien ook interesseren…