Het lijkt erop dat JavaScript is uitgeschakeld. Schakel dit in om ervoor te zorgen dat deze website correct werkt.

8 redenen waarom je met een kale man moet daten

Olivier
2 min read

Kale mannen hebben meer te bieden! Dat is de mening van tal van vrouwen. Zij vinden dat kale mannen meer in huis hebben dan hun soortgenoten met een flinke bos haar op het hoofd. Speciaal voor jou hebben we acht redenen geformuleerd die precies aangeven waarom jij ook eens met een kale man moet daten.

1. Geen lange haren in de douche

Op de eerste plaats: kale mannen laten geen haren achter in het putje van de douche. Heerlijk toch? Mocht je dat nu niet echt belangrijk vinden, dan volgt nu de tweede reden en die luidt:

2. Een kale man heeft over het algemeen lef

Hij doet niet moeilijk over zijn verdwijnende haar maar haalt gewoon de tondeuse over zijn kop. Dat is tenminste duidelijk.

3. Zo'n sexy baardje mag wel

En als hij dan tegelijkertijd wel een klein baardje laat staan, smelten de meeste vrouwen. Jij waarschijnlijk ook. En dat is reden drie.

4. Dat gladde, zachte hoofd

Daarbij, reden vier, voelt zo’n zacht, glad hoofd heerlijk aan.

5. Echte leiders én sportief

Verder blijkt dat de meeste kale mannen echte leiders zijn. Ze willen het verschil maken. Een goede, vijfde, reden om eens met zo iemand op stap te gaan.

6. Veelal sportieve types

Ben je vooral een sportief type, dan zit je bij de meeste kale mannen ook wel goed. Reden zes.

7. Geen verzorging nodig

En wat ook niet mis is, reden zeven, kale hoofden hebben verzorging nodig. Anders is het niet om aan te zien. Het merendeel van de kale mannen verzorgt het hoofd meer dan goed. En daar zijn wij vrouwen dol op.

8. Geen grijze haren 

Daarbij zien kale mannen er over het algemeen jonger uit. Grijze haren maken oud en die hebben zij niet. Maar wat misschien nog wel de belangrijkste reden is om nu een date te regelen: kale mannen schijnen uitermate goed in bed te zijn. Of dat waar is, moet je zelf beoordelen…  

Lees ook: Kledingstukken die mannen het meest aantrekkelijk vinden!

Door Olivier

Deze artikelen kunnen u misschien ook interesseren…

Lees Meer ...

Logo Gezond

Meest gedeeld

Deze artikelen kunnen u misschien ook interesseren…