Het lijkt erop dat JavaScript is uitgeschakeld. Schakel dit in om ervoor te zorgen dat deze website correct werkt.

De beste tips voor een leuk dagje aan het strand

Anja
3 min read

Het begint warmer te worden, de zon is ontwaakt uit haar winterslaap, de zomer is in zicht.Waar kun je het beste een zomerse dag doorbrengen dan aan het water? Hoe geweldig een badplaats ook is, een dagje strand is soms een ware beproeving: zand tussen de broodjes, kind kwijt en het is onmogelijk om je drinken goed koud te houden. Hoe maak je zo’n dag nu toch tot een succesvol uitje? Hieronder de beste tips voor een leuk dagje aan het strand!

Smeer je in

Je hoopt op het strand natuurlijk een lekker kleurtje te krijgen. Maar daarbij loop je het risico zo rood als een kreeft te worden (en dan hebben we het nog niet eens over het risico op huidkanker). Tussen 12.00 en 15.00 kun je beter wegblijven uit de zon. Zorg dat je je goed insmeert en neem een parasol mee naar het strand!

Vertrek op tijd

Op een mooie, zonnige dag ben je nooit de enige die heeft besloten naar het strand te gaan. Je hebt dus grote kans om in de file te belanden. Ook kan het behoorlijk lastig zijn om een goede parkeerplek te bemachtigen. Vertrek dus altijd vroeg zodat je niet tegen deze problemen aanloopt.

Lezen

Lezen op het strand is heerlijk, totdat er zand in je ogen waait of schreeuwende kinderen ervoor zorgen dat je je niet kan concentreren. Gelukkig is hier een oplossing voor. Bewaar je papieren boeken voor thuis en neem een luisterboek mee naar het strand. Audioboeken worden steeds populairder en er zijn vele titels op CD verkrijgbaar.

Koelbox

Niets zo vervelend als warme drank op een hete dag. Vries de dag van te voren voldoende koelelementen in en neem een koelbox mee naar het strand. Je kunt hier eventueel ook broodjes of andere snacks instoppen.

Lees ook:

Door Anja

Deze artikelen kunnen u misschien ook interesseren…

Lees Meer ...

Logo Gezond

Meest gedeeld

Deze artikelen kunnen u misschien ook interesseren…