Shanghai kondigt einde van lockdown aan
“Het normale leven zal vanaf juni hervatten.” Dat zei Zong Ming, de onderburgemeester van de Chinese stad Shanghai, op een persconferentie. Maar is de...
Inhoud
Bereidingstijd: 40 min
Per portie: kJ/kcal: 1595/381
Verhit in een grote pan of wok de olijfolie Voeg de fijngehakte ui, de chili, het fijngedrukte citroengras en de gember hieraan toe en bak het 1 minuut Voeg de garnalen en laat het nog eens 2 minuten bakken onder het roeren.. Meng ondertussen de kokosmelk, de sojasaus en de suiker in een kom en giet het mengsel over de garnalen. Laat het nog eens 2 minuten garen en roer daarbij totdat de garnalen volkomen ondoorzichtig en gaar zijn. Garneer het met basilicum garneren en serveer het meteen met een verse komkommersalade of gekookte jasmijnrijst.
“Het normale leven zal vanaf juni hervatten.” Dat zei Zong Ming, de onderburgemeester van de Chinese stad Shanghai, op een persconferentie. Maar is de...
Een podcast met o.a. sportarts Ruben De Gendt en diëtiste Julie Raekelboom
Een podcast met o.a. Nina Mouton,
de schrijfster van het boek
Een podcast met o.a. fervente vasters Dr. Servaas Bingé en Pieter Loridon