Coronacijfers: Lichte daling in ziekenhuisopnames en overlijdens, plateau bij besmettingen
De afgelopen dagen konden we al een lichte daling zien in de coronacijfers. Die is er ook vandaag, al blijft het aantal nieuwe besmettingen...
Inhoud
Snijd het pompoenvlees in dunne plakken en besprenkel dit met 2 eetl. olie en 2 eetl. sojasaus. Leg de plakken pompoenvlees op een met bakpapier bedekte bakplaat en laat ze in een voorverwarmde oven bij 220 °C (gas: stand 5, hetelucht 200 °C) in ca. 15 – 20 minuten garen. Was en droog de zalmfilet en snijd deze in blokjes. Besprenkel de zalmblokjes met citroensap en haal ze door een marinade van 2 eetl. sojasaus en Kikkoman woksaus. Bereid de spaghetti ‘al dente’ zoals op de verpakking is aangegeven. Rooster de pompoenpitten in een pan met antikleeflaag (Ø 26 cm).
Braad in ca. 5 minuten de zalm in een pan in de resterende hete olie en draai af en toe om. Voeg de crème fraîche toe. Meng dit met de spaghetti en pompoen en breng op smaak met limoensap en -rasp, peper, een paar tijm- en majoraanblaadjes en de overige sojasaus.
De afgelopen dagen konden we al een lichte daling zien in de coronacijfers. Die is er ook vandaag, al blijft het aantal nieuwe besmettingen...
Een podcast met o.a. sportarts Ruben De Gendt en diëtiste Julie Raekelboom
Een podcast met o.a. Nina Mouton,
de schrijfster van het boek
Een podcast met o.a. fervente vasters Dr. Servaas Bingé en Pieter Loridon