Het lijkt erop dat JavaScript is uitgeschakeld. Schakel dit in om ervoor te zorgen dat deze website correct werkt.

Daarom is een peeling zo goed voor je huid!

Anja
3 min read

Een peeling is een behandeling voor je gezichtshuid die de huid een echte oppepper geeft. Dat willen we allemaal wel natuurlijk! Maar waarom is een peeling nu precies zo goed voor je huid, wat zijn nu eigenlijk de effecten?

Een jongere en frissere uitstraling van de huid

Na de peeling heeft je huid een gezonde glow. Iedereen zal zeggen dat je er stralend uitziet. Helaas is dit effect van een peeling niet voor heel lange duur, maar toch een leuke bijkomstigheid!

Het verbetert de conditie van je huid

De algemene conditie van je huid wordt verbeterd door een peeling. Je huid behoudt zijn elasticiteit beter en ziet er gezonder uit.

De huidstructuur wordt verbeterd en poriën worden verkleind

De structuur van de huid wordt verbeterd door een peeling. Dit betekent dat je huid langer mooi blijft en dat make-up er mooier uitziet op je huid.

Lijntjes en rimpels worden vermindert

Vermindering van lijntjes en rimpels! Wie wil dat nu nu niet. Van een peeling blijft je huid langer jong en worden lijntjes en rimpels minder diep.

Een peeling vermindert pigmentvlekken

Pigmentvlekken lijken je misschien niet zo erg, maar uit onderzoek is gebleken dat deze je ouder doen lijken, soms zelfs meer dan rimpels dit doen. Dan is het toch wel fijn dat deze door een peeling minder zichtbaar worden.

Lijkt een peeling jou ook wel wat? Kies de kliniek of de beautysalon waar je het laat doen dan zorgvuldig uit, en laat jezelf verwennen. Na een paar uur wandel je weer naar buiten met een stralende huid!

Lees ook:

Door Anja

Deze artikelen kunnen u misschien ook interesseren…

Lees Meer ...

Deze artikelen kunnen u misschien ook interesseren…