Het lijkt erop dat JavaScript is uitgeschakeld. Schakel dit in om ervoor te zorgen dat deze website correct werkt.

Dankzij deze tips zal je huid helemaal stralen

Anja
2 min read

Heb jij veel puistjes of last van acné? Een mooi, soepel en acnévrij gezicht is een ideaal dat in de dromen van veel mensen voorkomt. Zo’n stralende huid krijg je helaas niet vanzelf. Om de conditie van je huid op peil te krijgen moet je er wel wat voor doen. Hieronder 5 tips die je helpen om je huid te laten stralen!

1. Slaap

Voldoende slaap is erg belangrijk voor het lichaam. Het lichaam regenereert, breekt afvalstoffen af en repareert cellen. Het is niet voor niets dat het daarom ook wel een schoonheidsslaapje wordt genoemd.

2. Water

Drink twee tot drie liter natriumarm mineraalwater per dag. Dat zorgt voor een goede doorbloeding en je huid wordtgladder en elastischer. Bovendien kan de huis beter ontgiften.

3. Beweeg veel

Veel beweging in de buitenlucht is belangrijk. Sportieve activiteiten zoals wandelen, zorgen ervoor dat de huid strak blijft, dat overtollig vet verdwijnt en dat de huid goed doorbloed blijft!

4. Rook niet

Ga niet roken. Nicotine is heel slecht voor j ehuid. Je huid verouderd razendsnel en wordt rimpelig en grauw.

5. Pas op voor de zon

Gebruik zonnecrème om de schadelijke invloed van uv-straling tegen te gaan. Je versterkt de werking met natuurlijke antioxidanten die je via de voeding opneemt. Vergeet ook niet dat de huid na het zonnen meer vocht nodig heeft.

 

And last but not least: probeer je gelukkig te voelen! Gelukkige mensen stralen, ook naar buiten toe. Er bestaat geen betere anti-aging dan je lekker voelen in je eigen vel.

Door Anja

Deze artikelen kunnen u misschien ook interesseren…

Lees Meer ...

Logo Gezond

Meest gedeeld

Deze artikelen kunnen u misschien ook interesseren…