Het lijkt erop dat JavaScript is uitgeschakeld. Schakel dit in om ervoor te zorgen dat deze website correct werkt.

Deze dingen bewijzen dat hij niet vreemdgaat

Anja
2 min read

Als je redenen hebt om te vermoeden dat hij daadwerkelijk vreemdgaat of als je denkt dat hij dat doet is het tijd om onderzoek te doen. De volgende dingen bewijzen in ieder geval dat hij niet vreemdgaat!

Geen geheimzinnig gedrag

Stelt hij zich compleet open, heb je toegang tot zijn telefoon of deelt hij alles met je? Als hij één of meerdere van deze tekenen vertoont, gaat hij zeker niet vreemd. Mensen die vreemdgaan dragen een geheim met zich mee en zijn vaak meer gesloten dan normaal.

Seks

Is hij nog steeds net zo geïnteresseerd in het hebben van seks met jou als voordien? Maak je dan niet druk. Hij dan zeker niet vreemd. Mannen die vreemdgaan, verliezen namelijk interesse in hun vriendin omdat ze hun genot ergens anders vandaan halen.

Geen plotse verandering in gedrag

Gaat hij nog steeds ongeschoren de deur uit? Slaat hij wel eens een dagje over met douchen? Dan zal hij waarschijnlijk niet vreemd gaan. Mannen die vreemdgaan besteden plotseling meer aandacht aan hun uiterlijk.

Deze kenmerken garanderen natuurlijk niets, elke man is namelijk verschillend. Vertoont hij echter één of meerdere dingen uit de lijst dan maakt het de kans wel kleiner dat hij vreemdgaat.

 

Waarom gaan vrouwen vreemd?

Door Anja

Deze artikelen kunnen u misschien ook interesseren…

Lees Meer ...

Logo Gezond

Meest gedeeld

Deze artikelen kunnen u misschien ook interesseren…