Het lijkt erop dat JavaScript is uitgeschakeld. Schakel dit in om ervoor te zorgen dat deze website correct werkt.

Deze dingen herken je zeker als je (bijna) nooit make-up draagt

Anja
2 min read

Tegenwoordig is het helemaal in de mode om zo min mogelijk of zelfs geen make-up te dragen. En zeg nu eerlijk waar is make-up eigenlijk goed voor? Mensen moeten je nemen zoals je bent. Hieronder een lijst met dingen die iedereen die (bijna) nooit make-up draagt gegarandeerd herkent!

Je waardeert jezelf

Zonder make-up hoef je je geen zorgen te maken dat mensen je aan staren alsof je een attractie bent. Zonder make-up kan je bovendien er altijd gerust in zijn als je omgaat met mensen: ze appreciëren je voor je natuurlijke zelf en niet de barbie pop die je tracht te creëren met make-up.

Vrije tijd

Make-up aandoen en dat nog eens goed doen erbij kost tijd. Veel tijd. Allemaal tijd die je misschien beter zou kunnen spenderen aan iets echt nuttig. Op tijd komen bijvoorbeeld. Of een boek lezen. Hoe haal je ook het maximale uit je dag als je de helft voor de spiegel spendeert?

Je bespaart geld

Laten we eerlijk zijn. Make-up kost geld en niet weinig ook. Geld dat je misschien beter aan andere dingen zou kunnen besteden. Door een boek te kopen bijvoorbeeld. Pluspunt: je hebt er ineens ook de tijd voor om het te lezen!

Omgaan met veranderingen

Mensen die geen make-up dragen, beseffen dat het leven veranderlijk is en wij dus ook. Ze kunnen dan ook beter om met die veranderingen dan mensen die trachten weg te lopen van dat alles via make-up.

Lees ook:

Door Anja

Deze artikelen kunnen u misschien ook interesseren…

Lees Meer ...

Logo Gezond

Meest gedeeld

Deze artikelen kunnen u misschien ook interesseren…