Het lijkt erop dat JavaScript is uitgeschakeld. Schakel dit in om ervoor te zorgen dat deze website correct werkt.

Dingen die je doet als je een nieuwe bikini gaat kopen

Anja
3 min read

Zodra de winter voorbij is, begint het bij veel vrouwen te kriebelen. Ze willen gaan shoppen voor een nieuwe zomeroutfit en voor velen hoort daar dan ook een nieuwe bikini bij.

Maar na de lange winter is het wel zaak om je figuur even kritisch in de spiegel te bekijken. Zijn er de afgelopen maanden toch een paar kilootjes te veel bijgekomen, waardoor je niet echt charmant in een bikini kunt verschijnen? Als dat zo is dan is het zaak om die paar kilo te veel er nog even af te lijnen of te trainen zodat je straks weer in volle glorie op het strand kunt liggen.

Waar let je op?

Kies voor een bikini die bij je figuur past.

Kleine borsten

Heb je kleine borsten, neem dan een bikini met push up effect. Dan worden je borsten extra benadrukt.

Grote borsten

Heb je juist grotere borsten, kies dan een bikini met stevige cups en goede bandjes zodat de boel goed op zijn plaats blijft en je niet na iedere beweging die je maakt je boezem in orde moet maken.

Korte benen

Heb je korte benen, kies dan voor een bikini met een broekje met hoog uitgesneden pijpen. Hierdoor lijken je benen langer.

Onzeker

En ben je onzeker over je figuur, neem dan een omslagdoek of sjaal mee, die je om kunt slaan als je even je benen wilt strekken na het zonnen.

Als je kiest voor een badpak of bikini met diep uitgesneden decolleté let niemand meer op je benen.

Wees niet te onzeker over je lichaam

Veel vrouwen zijn veel te kritisch over hun lichaam. Houd in gedachten dat als je in een paskamer staat je er beslist niet op je voordeligst uitziet. Het licht is slecht en het hokje vaak te klein. Daardoor lijken alle dingen die je niet mooi vindt aan jezelf te worden benadrukt. Maar je mag jezelf best eens een compliment geven. Als je vorig jaar zonder problemen in een bikini kon lopen, dan kan dat dit jaar absoluut ook gewoon. Dus ga lekker shoppen voor een nieuwe bikini, want het wordt vast een hele mooie zomer.

Lees ook:

Door Anja

Deze artikelen kunnen u misschien ook interesseren…

Lees Meer ...

Logo Gezond

Meest gedeeld

Deze artikelen kunnen u misschien ook interesseren…