Het lijkt erop dat JavaScript is uitgeschakeld. Schakel dit in om ervoor te zorgen dat deze website correct werkt.

Dit zijn de make-up trends voor deze zomer

Anja
2 min read

Make-up is, net als kleding, sterk onderhevig aan de mode. Elk seizoen, zowel zomer als winter, zijn er nieuwe trends, nieuwe kleuren en nieuwe manieren van aanbrengen van make-up. Sinds de opkomst van de video-bloggers, ook wel vloggers genaamd, kun je heel wat filmpjes op Youtube bekijken waar de vloggers laten zien hoe jij je de komende zomer moet opmaken om helemaal mee te tellen.

Felle kleuren geven je zekerheid

Felle kleuren geven je meer zekerheid. De trend is om een lekker felle kleur lipstick te dragen als je je ergens moet presenteren, bij voorbeeld voor een sollicitatiegesprek of een presentatie namens je bedrijf. Let wel op dat je het niet tot op het ordinaire overdrijft, want dat kan verkeerd overkomen. Maar als je je mooi en bescheiden opmaakt kan het zeker succesvol zijn.

Fel roze en glitters

Fel roze is deze zomer helemaal in. Lippenstift, nagellak: de knalkleuren roze doen het goed deze zomermaanden.

En ook voor sommigen een opluchting: glitters mogen nu ook gewoon in de zomer. Niet alleen tijdens de feestdagen, maar het hele jaar door mag je met glitters werken om jezelf een speciale uitstraling te geven tijdens een avond uit. Een dun lijntje glitter boven je ogen geeft je net wat meer sexappeal.

De zomer vraagt om vrolijke kleuren

De zomer vraagt zoals ieder jaar om vrolijke zonnige kleuren. Het is nu helemaal in om je nagels te laten doen door een stylist. Misschien heb je het geluk dat je een vriendin hebt die handig is met het stylen van je nagels. Hoe opvallender hoe beter, en je mag tegenwoordig ook je nagels in verschillende patroontjes laten lakken, niets is te gek.

Lees ook:

Door Anja

Deze artikelen kunnen u misschien ook interesseren…

Lees Meer ...

Logo Gezond

Meest gedeeld

Deze artikelen kunnen u misschien ook interesseren…