Het lijkt erop dat JavaScript is uitgeschakeld. Schakel dit in om ervoor te zorgen dat deze website correct werkt.

5 tips voor nog meer sex appeal

Anja
2 min read

Sex appeal kun je nooit genoeg hebben! Hieronder vind je 5 tips die je sex appeal vergroten en ervoor zorgen dat je iedere man om je vinger windt!

1. Goede houding

Zorg voor een goede houding! Een goede houding is het halve werk, gooi je schouders naar achteren en sta rechtop. Hierdoor kom je zelfverzekerder over en dit werkt goed als je op de versiertoer gaat.

2. Comfortabele kledij

Kies voor kleding waar je je lekker in voelt. De outfit die je draagt kan wel of niet bijdragen aan je sex appeal. Kies ten eerste voor kleding waar je je lekker in voelt, hierdoor voel je je direct ook zekerder in je outfit. Zorg daarnaast dat er nog wat te raden overblijft en geef niet direct alles weg. Dit lijkt misschien heel sexy, maar een beetje mysterie over laten is eigenlijk veel spannender.

3. Zelfvertrouwen

Straal zelfvertrouwen uit. Dit is misschien wel het belangrijkste! Iemand die nerveus overkomt is een stuk minder aantrekkelijk. Door in een gesprek je gesprekspartner wat langer aan te kijken dan nodig is laat je zien dat je niet bang bent, dit werkt krachtig en effectief! Stiekem toch wat gespannen? Laat dit dan niet zien en je zult een verpletterende indruk achterlaten.

4. Looks

Create good looks! Naast dat sex appeal een houding is, kun je met je uiterlijk ook wat bereiken! Zorg dat je er goed verzorgd uitziet, maar niet over de top. Mannen knappen namelijk af op te veel make-up. Houd daarnaast je lichaam goed in vorm, breng bezoekjes aan de sportschool en eet gezond.

5. Bewegingen

Beweeg sierlijk en gracieus. Oké, dit is misschien niet voor iedere vrouw weggelegd, maar het werkt als een trein. Werk aan je moves en verleid die man met je moves op de dansvloer!

Hoe zit het met jouw sex appeal? Aan welke tips moet jij nog werken?

Door Anja

Deze artikelen kunnen u misschien ook interesseren…

Lees Meer ...

Logo Gezond

Meest gedeeld

Deze artikelen kunnen u misschien ook interesseren…