Het lijkt erop dat JavaScript is uitgeschakeld. Schakel dit in om ervoor te zorgen dat deze website correct werkt.

Forever alone: wat als je nog steeds geen partner gevonden hebt?

Anja
2 min read

Ben jij de enige in je vriendengroep die nog single is? Krijg je op verjaardagen elke keer weer de vraag of je al een relatie hebt? Het is logisch dat je hier moedeloos van wordt, maar dat is helemaal nergens voor nodig! Hieronder vind je tips om om te gaan met het feit dat je geen relatie hebt.

1. Denk positief en geniet van daten

Vrienden zitten misschien vastgeroest in een eeuwige relatie. Maar voor jou liggen alle kansen nog open en is alles fris en nieuw als je iemand ontmoet. Geniet hiervan en waardeer dit. Hoe leuk is het om te daten en iemand te leren kennen? Ook als het niet de ware is, blijft het leuk om met iemand in gesprek te gaan. Bedenk ook dat als het niks wordt, je hier toch weer van hebt geleerd en nog beter weet wat bij je past.

2. Waardeer je vrijheid

Moeten je vriendinnen eerst hun vriendje bellen als jullie onverwachts uit eten gaan? Jij niet! Je bent zo vrij als een vogeltje en kunt gaan en staan waar je wilt. Geniet van het feit dat je met niemand rekening hoeft te houden en nooit verantwoording hoeft af te laggen.

3. Vertrouw erop dat het goedkomt

Ga niet depri doen en denk vooral niet dat de ware voor jou niet bestaat. Voor iedereen loopt er iemand rond, jij hebt diegene alleen nog niet ontmoet. Vertrouw erop dat jij leuk genoeg bent en ga vooral niet twijfelen en denken dat het aan jou ligt.

4. Ga niet te veel op zoek

Op zoek gaan naar de ware werkt vaakt alleen maar averechts, je stort je hierdoor misschien op een man die eigenlijk helemaal niet bij je past. Ga daarom niet te hard op zoek maar houd je ogen wel goed open. Als je het te graag wilt, werkt dit juist tegen je. Er komt vanzelf iemand op je pad die de moeite waard is!

Lees ook:

Door Anja

Deze artikelen kunnen u misschien ook interesseren…

Lees Meer ...

Logo Gezond

Meest gedeeld

Deze artikelen kunnen u misschien ook interesseren…