Het lijkt erop dat JavaScript is uitgeschakeld. Schakel dit in om ervoor te zorgen dat deze website correct werkt.

Hoe weet je of hij je leuk vindt?

Anja
2 min read

Voor veel vrouwen is het heel spannend om verliefd te worden. Vaak ben je onzeker over van alles. Ben ik wel leuk genoeg, zijn mijn kleren wel leuk genoeg? Zeg ik wel de goede dingen op het juiste moment? Allemaal dingen waar volwassen mensen zich minder druk maken. Hoewel, vergis je niet wat dat betreft… Maar goed, je wordt verliefd. Op een toffe collega of een leuke man die je tijdens het uitgaan bent tegengekomen. En dan komt de grote vraag: Vindt hij mij ook leuk?

Mannen zijn ook onzeker

Ook veel mannen zijn onzeker. En daardoor kan het gebeuren dat de man die jij leuk vindt net doet alsof hij jou helemaal niet ziet zitten. Hij wil misschien graag stoer doen met z’n vrienden. Meidengedoe, daar doen wij niet aan mee, wij gaan voetballen of gamen, dat is veel leuker. Maar misschien vindt hij je stiekem toch wel leuk.

Om daar achter te komen zul je een beetje moeite moeten doen. Probeer een keer met hem te praten zonder zijn vrienden erbij. En natuurlijk ook zonder jouw vriendinnen, want hem in zijn eentje belagen met een heel stel vrouwen is ook niet handig. Je hoeft ook niet meteen te vragen of hij iets met je wil, je kunt ook gewoon eerst beginnen met een leuk en luchtig gesprek.

Schakel hulptroepen in

Je kunt natuurlijk ook een vriendin vragen om hem eens uit te horen. Zij kan hem misschien een keer terloops aanspreken. Dat jij het wel eens over hem hebt, en dat jullie allebei van dezelfde muziek houden, of van dezelfde sport. Wie weet laat hij tegen haar iets los. Succes natuurlijk niet verzekerd en het kan ook verkeerd uitpakken, maar als je hem zelf niet durft aan te spreken is het het proberen waard.

Lees ook:

 

Door Anja

Deze artikelen kunnen u misschien ook interesseren…

Lees Meer ...

Logo Gezond

Meest gedeeld

Deze artikelen kunnen u misschien ook interesseren…