Het lijkt erop dat JavaScript is uitgeschakeld. Schakel dit in om ervoor te zorgen dat deze website correct werkt.

How to: hard to get spelen

Anja
3 min read

Mannen zijn vanuit de oudheid veroveraars. En ondanks onze moderne beschaving zit dat nog steeds verborgen in veel mannen. Veel mannen vinden het een uitdaging een vrouw te veroveren. Ze rusten niet totdat ze je in hun bed hebben. Je kunt daar natuurlijk zonder meer op in gaan, maar je kunt het hem ook wat lastiger maken en hem meer moeite laten doen om je te veroveren. Kortom: play hard to get.

Hoe pak je dat aan?

Kom je iemand tegen die je wel leuk vindt, bijvoorbeeld in een kroeg of op een feest, dan hoef je er niet meteen op af te stappen.

Je kunt beginnen met oogcontact te maken en eens te glimlachen. Op het moment dat de ander je aanspreekt, kan het spel beginnen. Je knoopt een praatje aan en hoort hem of haar voorzichtig uit over zijn privé leven. Je wilt liever niet iets met iemand die al bezet is, dus als hij uit is opeen avontuurtje mag hij jou sowieso overslaan. Hard to get spelen bij dit soort mannen of vrouwen heeft overigens ook mestaal geen zin, want ze zullen snel afhaken en op zoek gaan naar een gemakkelijker verovering. Mar als je serieus geïnteresseerd bent, zal de ander moeite voor je willen doen.

Blijf wel aardig

Vanzelfsprekend hoef je hem niet af te schrikken door bot tegen hem te doen. Dan zal hij zeker afhaken. Andersom geldt dat ook voor vrouwen die een man willen versieren.

Zijn jullie bij voorbeeld via WhatsApp of een ander chatprogramma met elkaar in gesprek, dan kun je even wat langer nadenken over je reactie en zo de deur op een kier houden. “Wil je vanavond met me afspreken?” “Nou, dat weet ik nog niet, daar moet ik even over nadenken, ik weet niet of ik vanavond wel kan, misschien heb ik al een andere afspraak”. Of hij nodigt je uit om samen naar een film te gaan die je héél graag wilt zien, maar jij reageert met “Ja, die film vind ik geweldig, maar ik had eigenlijk afgesproken om hem volgende week met een vriendin te gaan bekijken”. Hij weet dan dat hij je interesse heeft gewekt (jullie vinden dezelfde film allebei leuk) en hij zal zeker moeite doen om je voor een date te strikken.

Lees ook:

Door Anja

Deze artikelen kunnen u misschien ook interesseren…

Lees Meer ...

Logo Gezond

Meest gedeeld

Deze artikelen kunnen u misschien ook interesseren…