Het lijkt erop dat JavaScript is uitgeschakeld. Schakel dit in om ervoor te zorgen dat deze website correct werkt.

Dit zijn de beste manieren om een man op te winden

Anja
3 min read

Mannen zijn doorgaans meer op seksuele prikkels gericht dan vrouwen. Onderzoek heeft ook aangetoond dat de meeste mannen meer behoefte hebben aan seks dan vrouwen. Als mannen het voor het kiezen hadden, dan hebben ze gemiddeld vier keer per week seks, tegen vrouwen hooguit twee tot drie keer. In de praktijk heeft een stel gemiddeld iets meer dan één keer per week seks. Wanneer je als vrouw je man wilt opwinden, of een date wilt versieren, dan zijn daar verschillende manieren voor.

Zorg voor de juiste sfeer

De sfeer is vanzelfsprekend erg belangrijk. Zorg dat jullie niet kunnen worden gestoord, zet je mobiele telefoon uit en zorg dat er ook geen andere factoren zijn die kunnen afleiden.

Je kunt een romantische sfeer creëren met kaarsen of door bepaalde muziek op te zetten. Veel klassieke stukken lenen zich uitermate goed voor een romantische avond, en dat hoeft dan echt niet direct de Bolero van Ravel  te zijn.

Stuur romantische berichtjes

Je mobiele telefoon is bij uitstek geschikt om je partner voor te bereiden op een romantische avond. Zijn jullie bij voorbeeld beiden aan het werk, stuur hem dan lieve berichtjes, die steeds wat ondeugender worden. Je kunt beginnen met te vertellen dat je niet kan wachten tot jullie beiden thuis zijn, en vertel hem dan dat je misschien wel een verrassing hebt. Wanneer je het gesprek vervolgens subtiel een bepaalde kant op stuurt zal hij zeker begrijpen wat de bedoeling is. Dit kun je als man natuurlijk ook bij een dame doen.

Kleed je sexy

Mannen zijn en blijven gevoelig voor vrouwelijk schoon. Hun vrouw of vriendin in een spannend lingeriesetje zal zeker stemmingverhogend werken. Je kunt het natuurlijk spannender maken door hem te trakteren op een heuse striptease of lapdance.

Een uitgebreid voorspel

Wat natuurlijk altijd werkt is een uitgebreid voorspel. Begin met hem te kussen, te strelen en te masseren en iedere man zal snappen waar je op uit bent. En de meeste mannen zullen daar ook zonder meer gehoor aan geven. Je kunt het voorspel net zo lang rekken als je zelf wilt en er alles bij betrekken wat jullie beiden fijn vinden.

Lees ook:

Door Anja

Deze artikelen kunnen u misschien ook interesseren…

Lees Meer ...

Logo Gezond

Meest gedeeld

Deze artikelen kunnen u misschien ook interesseren…