Het lijkt erop dat JavaScript is uitgeschakeld. Schakel dit in om ervoor te zorgen dat deze website correct werkt.

Meer seks is de sleutel tot een betere relatie

Anja
2 min read

Volgens veel mensen is meer seks de sleutel tot een betere relatie. Maar is dit echt zo? En zo ja, hoe zorg je ervoor dat je meer seks hebt in je relatie? In dit artikel proberen we je mee te nemen in het verband tussen de hoeveelheid seks en een goede relatie. Hopelijk kan het jou helpen de juiste keuzes te maken in je eigen relatie. 

Meer seks

Geloof het of niet, op lange termijn draagt meer seks echt bij aan een betere relatie. Een wetenschappelijk onderzoek bewijst dat op lange termijn een relatie met weinig seks niet goed blijkt te werken. Er werden in dit onderzoek een aantal vragen aan koppels gesteld over hoe gelukkig ze waren met hun relatie. Tenslotte werd gevraagd hoe vaak ze ongeveer seks hadden. En wat bleek, over het algemeen bleken koppels die meer seks hadden, meer geluk te ervaren in hun relatie.

Tips

Goed, meer seks helpt dus om je relatie te verbeteren. Maar hoe zorg je er dan voor dat jij en je partner meer seks hebben?

Allereerst is het heel belangrijk om ook op seksueel gebied open en eerlijk tegen elkaar te zijn. Durf je wensen en ergernissen met je partner te  bespreken.

Ook zijn impulsieve en verrassende dingen buiten de slaapkamer een goede impuls voor een spannender seksleven. Ga eens spontaan uit eten of ga de stad in met je partner. Je zal merken dat het wonderen doet. Als je weinig zin hebt in seks, komt dit vaak doordat je gewoon nauwelijks seks hebt. Een goede tip voor meer zin in seks is dan ook: seks hebben.

Lees ook:

Door Anja

Deze artikelen kunnen u misschien ook interesseren…

Lees Meer ...

Logo Gezond

Meest gedeeld

Deze artikelen kunnen u misschien ook interesseren…