Het lijkt erop dat JavaScript is uitgeschakeld. Schakel dit in om ervoor te zorgen dat deze website correct werkt.

Met deze sporten verbrand je de meeste calorieën

Bram
3 min read

We willen er allemaal mooi en slank uitzien. Met welke sport kan je veel calorieën verbranden?

Een uur lopen, 11 kilometer per uur: 700 calorieën

Wist jij dat je met lopen meer calorieën kan verbranden dan met zwemmen? Als je een uurtje gaat lopen kan je zelfs 700 calorieën verbranden! Trek je loopschoenen dus maar aan, je hebt echt geen excuus meer om thuis te blijven.

Een uur zwemmen: 550 calorieën

Door te zwemmen train je alle spieren in je lichaam. Het is de ideale combinatie tussen een cardio workout en een krachttraining. Het is bovendien niet belastend voor je gewrichten en je verbrandt er een heleboel calorieën mee.

Een uur fietsen, 20 kilometer per uur: 560 calorieën

Fietsen is de ultieme manier om een workout te combineren met een leuke uitstap. Is het mooi weer buiten? Neem de fiets en trek erop uit. Je verbrandt maar liefst 56O calorieën in één uur tijd!

Een uur rolschaatsen: 500 calorieën

Rolschaatsen is hip en sexy. Vooral op vakantie op dijken en fietspaden kan het leuk zijn om je rolschaatsen aan te trekken. Je krijgt er niet alleen supersexy benen van, je verbrandt 500 calorieën per uur! Van een goede én leuke workout gesproken.

Een uur kajakken: 350 calorieën

Heb je er al eens aan gedacht om te gaan kajakken? Het is een leuke avontuurlijke sport die je alleen of in groep kan doen. Kajakken is zelfs zo leuk dat je echt niet zal denken aan die 350 calorieën die je verbrandt.

Een uur yoga: 340 calorieën

Is yoga geen echte workout? Kijk dan eens naar het aantal calorieën dat je kan verbranden, 340 per uur om precies te zijn! rol je yoga matje uit en werk aan je lichaam én geest.

Een uur snelwandelen: 240 calorieën

Een stevige wandeling in de natuur zal je niet alleen gelukkiger maken, het is ook erg goed voor je lijn. Per uur verbrand je maar liefst 240 calorieën.

Een uur surfen: 200 calorieën

Om te surfen hoef je heus niet naar Australië te gaan. Ook bij ons aan de kust wordt surfen populair. Je verbrandt er 200 calorieën per uur mee, ideaal voor je sexy surferbody!

 

Door Bram

Deze artikelen kunnen u misschien ook interesseren…

Lees Meer ...

Logo Gezond

Meest gedeeld

Deze artikelen kunnen u misschien ook interesseren…