Het lijkt erop dat JavaScript is uitgeschakeld. Schakel dit in om ervoor te zorgen dat deze website correct werkt.

Op deze manieren verpest je je relatie zonder dat je het beseft

Anja
3 min read

Wanneer je een relatie hebt dat het allemaal prima gaat tussen jullie, dan kan er toch iets aan de hand zijn waardoor je de relatie met je partner, zonder dat je het misschien zelf beseft, onder druk zet. En dat kan heel lang goed gaan, maar ineens barst de bom en zegt hij dat hij ermee wil stoppen. Als je de signalen niet hebt gezien dan kan dat hard aankomen.

Onredelijke jaloezie

Je verpest absoluut je relatie wanneer je onredelijk jaloers bent. Je kunt niet van je vriend eisen dat hij je voortdurend op de hoogte houdt van zijn doen en laten, dat hij jou precies vertelt wat er in de sms’jes en appjes staat die hij ontvangt. En als hij wordt gebeld door een vrouwelijke collega, dan betekent dat niet meteen dat hij daar een stiekeme verhouding mee heeft. Het kan heel goed zijn dat het gesprek echt over werk gaat. En als hij zegt dat hij moet overwerken, dan zou dat best eens kunnen kloppen.

Dus probeer je jaloezie een beetje in toom te houden als je eigenlijk ook wel weet dat er geen aanleiding is om aan hem te twijfelen.

Geen zin in seks

Een keer geen zin in seks kan natuurlijk. Wetenschappelijk onderzoek heeft zelfs aangetoond dat mannen daar nu eenmaal meer behoefte aan hebben dan vrouwen. Maar het wordt wat anders als jij eens in de zes weken eigenlijk wel genoeg vindt, terwijl hij het liefst iedere dag wil vrijen. Dan zul je daar toch echt wat aan moeten doen, want anders is de kans aanwezig dat hij zijn heil vroeg of laat ergens anders gaat zoeken.

Seks hoort nu eenmaal bij een relatie en als jij daar totaal geen behoefte aan hebt, dan moet je je misschien afvragen waarom je een relatie hebt. Als jullie de 60 zijn gepasseerd is dit misschien acceptabel, maar voor een jong stel is het niet gebruikelijk dat de seks op een laag pitje staat, tenzij jullie daar allebei zo over denken.

Lees ook:

Door Anja

Deze artikelen kunnen u misschien ook interesseren…

Lees Meer ...

Logo Gezond

Meest gedeeld

Deze artikelen kunnen u misschien ook interesseren…