Het lijkt erop dat JavaScript is uitgeschakeld. Schakel dit in om ervoor te zorgen dat deze website correct werkt.

Tips om er groter uit te zien zonder hakken

Anja
2 min read

Veel vrouwen zijn niet tevreden over hun lengte. Als je graag wat langer had willen zijn, kan dit artikel je helpen. De meest voor de hand liggende oplossing is natuurlijk dat je hakken zou dragen. Maar dit is niet de meest comfortabele oplossing voor het "lengte probleem". Voortdurend op hakken lopen, kan namelijk erg pijnlijk zijn. Daarom geven wij je hier tips om er langer uit te zien zonder daarvoor hakken aan te trekken.

Broeken en kleuren

Je broek is één van de belangrijkste kledingstukken die bepaalt hoe lang jij er uitziet. Draag je een laag zittende heupbroek, dan lijk je al gauw kleiner dan je bent. De tip om er langer uit te zien is dan ook het dragen van een taillebroek. Door een taillebroek zien je benen er langer uit dan ze in werkelijkheid zijn. Ook maakt een taillebroek dat je er verzorgd en chique uitziet.

Qua kleurgebruik is een outfit met gelijke kleuren een aanrader om er langer uit te zien. Combineer bijvoorbeeld een zwarte taillebroek met een zwart shit. Je zult versteld staan van hoe lang je eruit ziet.

Strepen en accessoires

Als je groter wil lijken, probeer dan zoveel mogelijk horizontale strepen te vermijden. Dit geldt zowel voor strepen op de kleding als voor verschillende laagjes die niet in elkaar overlopen. Horizontale lijnen in je outfit breken je lengte en zorgen er daardoor voor dat je er minder lang uitziet.

Dit geldt ook voor horizontale accessoires zoals grote riemen. Andere accessoires op je bovenlichaam bijvoorbeeld kunnen je er wel langer uit laten zien. Dit komt doordat de aandacht naar je bovenlichaam wordt getrokken. Je kunt denken aan bijvoorbeeld een ketting, armband of oorbellen. 

Lees ook:

Door Anja

Deze artikelen kunnen u misschien ook interesseren…

Lees Meer ...

Logo Gezond

Meest gedeeld

Deze artikelen kunnen u misschien ook interesseren…