Het lijkt erop dat JavaScript is uitgeschakeld. Schakel dit in om ervoor te zorgen dat deze website correct werkt.

Deze tips helpen je om er altijd goed gekleed en verzorgd uit te zien

Anja
2 min read

Natuurlijk wil jij er altijd goed gekleed en verzorgd uitzien. Het ziet er leuk uit en is ook nog eens goed voor je zelfvertrouwen. Dit kost je echter veel moeite en je weet ook niet precies hoe je dit moet aanpakken. Daarom hieronder een paar tips die je helpen om er altijd goed gekleed en verzorgd uit te zien!

1. Douche

Zorg er altijd voor dat je ’s ochtends een douche neemt.  Hierdoor zie je er opgewekter uit en kun je op een frisse manier je dag beginnen.

2. Zorg voor een opgeruimde kledingkast

Gekreukte kleding, zomer- en winterkleding door elkaar, kleding die achterin je kast belandt en die je alleen bij toeval terugvindt, kleding met vlekken. Doe jezelf een groot plezier en trek een half uurtje uit om je kast te organiseren. Doe kleding die je niet meer draagt weg, was kleding met vlekken of breng ze naar de stomerij. Berg winterkleding op en zorg dat je overzicht houdt.

3. Maak een kledingplan

Neem het weekend even tijd om een plan te maken voor de week. Ga voor complete outfits waarbij je leuke combinaties maakt. Kijk of alles schoon en klaar is om te dragen. Dit scheelt ’s ochtends een heleboel tijd en rommel, zeker als je iemand bent die dingen aantrekt en het vervolgens weer uittrekt omdat het niet bevalt. En die tijd die je erin steekt om alles bij elkaar te matchen, levert gegarandeerd succes op.

4. Accessoires

Schoenen, riemen, sierraden, sjaals, tassen en andere accessoires maken je outfit af. Houd hier bij het maken van je kledingplan ook alvast rekening mee.

Lees ook:

Door Anja

Deze artikelen kunnen u misschien ook interesseren…

Lees Meer ...

Logo Gezond

Meest gedeeld

Deze artikelen kunnen u misschien ook interesseren…