Het lijkt erop dat JavaScript is uitgeschakeld. Schakel dit in om ervoor te zorgen dat deze website correct werkt.

Tips om je zelfzeker te voelen in bikini

Anja
2 min read

Veel vrouwen zijn onzeker over hun lichaam. Zij voelen zich onzeker wanneer ze een bikini dragen. Dit is nergens voor nodig, er bestaat geen ‘bikini lichaam’. Iedereen kan een bikini dragen. Daarom hieronder 4 tips om je zelfverzekerder te voelen in een bikini!

1. Eet op de dag zelf gezonde voeding

Eet de dag waarop je je bikini draagt eten wat een opgeblazen gevoel tegen gaat. Kies bijvoorbeeld voor groene groenten zoals broccoli of voor peulvruchten zoals bonen. Deze zijn gezond en kunnen een opgeblazen gevoel verminderen.

2. Koop de geschikte bikini

Zorg dat je een bikini hebt waar je je goed in voelt. Dat hoeft niet per se één van de laatste trends te zijn. De meeste bikini’s vallen klein, laat je daarom dus niet afschrikken door de maat op de label. Een bikini die te klein zit, zal je geen zelfvertrouwen geven. Daarnaast is een bikinibroekje met touwtjes erg handig, zo kun je hem zelf verstellen wanneer hij toch te groot of te klein blijkt te zijn.

3. Zelfbruinende crème

Heb jij een nogal bleke huid en ben je niet echt fan van de zonnebank? Gebruik dan zelfbruinende crème zodat je lichaam een mooi kleurtje heeft als je je bikini draagt. Let wel op dat je een waterproof zelfbruiner gebruikt, het is een beetje jammer als je mooie kleurtje na een frisse duik verdwenen is.

4. Accessoires

Voel jij je ongemakkelijk als alle aandacht naar je bikini uitgaat?  Draag dan een paar leuke accessoires. Denk bijvoorbeeld aan een hippe zonnebril of een leuk hoedje. Ook kun je voor lichaamssieraden gaan, deze zijn tegenwoordig weer helemaal in.
 

Lees ook:

Door Anja

Deze artikelen kunnen u misschien ook interesseren…

Lees Meer ...

Logo Gezond

Meest gedeeld

Deze artikelen kunnen u misschien ook interesseren…