Het lijkt erop dat JavaScript is uitgeschakeld. Schakel dit in om ervoor te zorgen dat deze website correct werkt.

Van deze dingen die hij tegen je zegt smelt je meteen

Anja
2 min read

Je man of vriend kan soms dingen tegen je zeggen waar je meteen van smelt. En het grappige is, hij doet dat vaak niet bewust, hij zegt het gewoon omdat hij het meent en hij heeft niet eens in de gaten hoe het je raakt. Dat is typisch voor mannen. Soms lijken ze ongeïnteresseerd. Heb je een hele middag bij de kapper gezeten en pas na heel lang aandringen of hij dan écht niks aan je ziet kom er aarzelend iets uit als ‘ehhh…je hebt nieuwe oorbellen in’. Maar als hij dan later ineens tegen je zegt dat hij het ontzettend lief van je vindt dat je die morgen jullie oude buurvrouw hebt bezocht en boodschappen voor haar hebt gedaan, dan smelt je toch weer voor hem.

Beschermen en verzorgen

Als jullie uit zijn geweest en hij bij het naar huis gaan er op staat om je thuis te brengen, tot aan de deur. Want “ik wil zeker weten dat je veilig thuis bent anders ben ik niet gerust”. Dat is een opmerking die je doet smelten.

Net als wanneer jij je niet lekker voelt en hij op zijn lieve onhandige manier voor je probeert te zorgen. Hij komt je een kopje thee brengen dat veel te sterk is, maar je drinkt het op omdat hij zo lief zegt ‘kijk schat, een lekker kopje thee, daar zul je zeker van opknappen’.

Aandacht voor jouw familie

Waar vrouwen ook van smelten, is als hij geïnteresseerd is in haar familie of vriendinnen. Als hij uit zichzelf vraagt hoe het met je zieke zus gaat, of voorstelt om binnenkort weer eens bij je oma op bezoek te gaan omdat ze alleen woont en een beetje eenzaam is. Dat zijn dingen die vrouwen graag willen horen en waar ze van smelten.

Lees ook:

Door Anja

Deze artikelen kunnen u misschien ook interesseren…

Lees Meer ...

Logo Gezond

Meest gedeeld

Deze artikelen kunnen u misschien ook interesseren…