scrollTop top

Vangst van de dag: de huidcontactspray van Smoovall

Vangst van de dag: de huidcontactspray van Smoovall

De Gezond.be-redactie zet wekelijks een product in de kijker dat jouw leven beter, makkelijker, lekkerder of mooier kan maken. Deze week: de huidcontactspray van het Nederlandse merk Smoovall.

Vandaag geen gloednieuw product, maar wel eentje dat écht doet wat het belooft. Ik heb al mijne hele leven last van schurende dijen. Dat is vooral bij warm weer lastig. En pijnlijk. Jarenlang zocht ik naar een goede oplossing en droeg ik spandex shorts onder rokken en kleedjes of gebruikte ik talkpoeder om het leed te verzachten. De shorts waren effectief, maar niet bepaald elegant, het talkpoeder deed niet wat het moest doen. En toen kreeg ik enkele jaren geleden een mailtje van een pr-bureau, dat me vroeg of ik de huidcontactspray van Smoovall wilde uittesten. Sindsdien ben ik verkocht. De spray is heel eenvoudig in gebruik: je spuit ‘m op de binnenkant van je dijen, en that’s it. Vervolgens ben je tot vier uur lang beschermd. Bij mij zit de spray de hele zomer lang in mijn handtas. Voor het geval dat. En sinds ik ‘m gebruik, heb ik geen last meer van schuurwondes aan mijn dijen. Een echt wondermiddel, als je ’t mij vraagt!

Huidcontactspray (€ 14,99) Smoovall
Info: www.smoovall.be


Deze artikelen kunnen u misschien ook interesseren…

Corona Virus Update

 • Wereld
 • Aantal
  besmettingen
  230.795.888
 • Aantal
  doden
  4.734.577
 • België
 • Aantal
  besmettingen
  1.233.723
 • Aantal
  doden
  25.554

Schrijf je in op “Gezond Vandaag” en ontvang de beste artikels dagelijks in je mailbox!