Het lijkt erop dat JavaScript is uitgeschakeld. Schakel dit in om ervoor te zorgen dat deze website correct werkt.

Vangst van de dag: de huidcontactspray van Smoovall

Birte Govarts
2 min read

De Gezond.be-redactie zet wekelijks een product in de kijker dat jouw leven beter, makkelijker, lekkerder of mooier kan maken. Deze week: de huidcontactspray van het Nederlandse merk Smoovall.

Vandaag geen gloednieuw product, maar wel eentje dat écht doet wat het belooft. Ik heb al mijne hele leven last van schurende dijen. Dat is vooral bij warm weer lastig. En pijnlijk. Jarenlang zocht ik naar een goede oplossing en droeg ik spandex shorts onder rokken en kleedjes of gebruikte ik talkpoeder om het leed te verzachten. De shorts waren effectief, maar niet bepaald elegant, het talkpoeder deed niet wat het moest doen. En toen kreeg ik enkele jaren geleden een mailtje van een pr-bureau, dat me vroeg of ik de huidcontactspray van Smoovall wilde uittesten. Sindsdien ben ik verkocht. De spray is heel eenvoudig in gebruik: je spuit ‘m op de binnenkant van je dijen, en that’s it. Vervolgens ben je tot vier uur lang beschermd. Bij mij zit de spray de hele zomer lang in mijn handtas. Voor het geval dat. En sinds ik ‘m gebruik, heb ik geen last meer van schuurwondes aan mijn dijen. Een echt wondermiddel, als je ’t mij vraagt!

Huidcontactspray (€ 14,99) Smoovall
Info: www.smoovall.be

Door Birte Govarts

Deze artikelen kunnen u misschien ook interesseren…

Lees Meer ...

Logo Gezond

Meest gedeeld

Deze artikelen kunnen u misschien ook interesseren…