Het lijkt erop dat JavaScript is uitgeschakeld. Schakel dit in om ervoor te zorgen dat deze website correct werkt.

Waarom mannen met borsthaar sexy zijn

Olivier
2 min read

Niet alleen baarden zijn weer helemaal in de mode, ook het borst haar is op het moment immens populair. En laten we eerlijk zijn, een echte man heeft natuurlijk ook borst haar. Wat maakt deze beestachtige mannen nu zo sexy? Hieronder 5 redenen waarom mannen met borsthaar het meest sexy zijn!

Volwassen

Uiteraard komt een man met borsthaar volwassener over dan een man met een kale borstkas. Dit trekt vrouwen aan omdat zij op zoek zijn naar een man die zijn zaakjes voor elkaar heeft.

Mannelijk en dierlijk

Mannen met borsthaar stralen een bepaalde ruigheid uit. Ze ogen mannelijk en dierlijk en dit vinden wij vrouwen ontiegelijk aantrekkelijk. Ook is het een teken dat er veel testosteron wordt aangemaakt.

Zacht

Naast het ruige, stoere imago is borsthaar natuurlijk ook ontzettend zacht. Geen prikkende stoppels wanneer je lekker bij hem komt liggen, maar een zacht dons vachtje. Heerlijk!

Puur natuur

Gewoon lekker naturel, dit is waar wij vrouwen van houden. We hebben geen behoefte aan een man die langer voor de spiegel staat als wijzelf.

Altijd zichtbaar

Een sexy pluk borsthaar dat uit zijn shirt steekt, of uit zijn bloesje. Dit is toch een heerlijk aanzicht? Wij vrouwen kunnen onze ogen daar niet vanaf houden.

Door Olivier

Deze artikelen kunnen u misschien ook interesseren…

Lees Meer ...

Logo Gezond

Meest gedeeld

Deze artikelen kunnen u misschien ook interesseren…