Het lijkt erop dat JavaScript is uitgeschakeld. Schakel dit in om ervoor te zorgen dat deze website correct werkt.

Welk type reiziger ben jij?

Anja
2 min read

Iedereen kent er wel een paar. De ‘echte’ reizigers. Misschien ben jij er zelf wel eentje. Reizigers bestaan in allerlei soorten en maten en zijn dus niet over één kam te scheren. Wij hebben een paar types voor jullie op een rijtje gezet. Welk type reiziger ben jij?

1. Georganiseerde reiziger

Jij plant alles precies uit voor de hele reis. Voor je reisgenoten is het dus handig om jou erbij te hebben. Je enige valkuil: als er iets niet volgens plan gaat, raak je in paniek. Jij hebt graag controle over je reis en over de geplande activiteiten.

2. Luxe reiziger

Jij houdt van luxueuze reizen. Geen campings of hostels voor jou. Jij bent meer het type van businessclass vliegen, taxi’s en all-inclusive hotels. Helemaal niets mis mee, maar je moet er wel aardig wat centen voor over hebben om met jou op reis te gaan.

3. De backpacker

Jij trekt er graag met je rugzak op uit voor een low-budget vakantie. Je bent het tegenovergestelde van de luxe reiziger. Het maakt jou niet uit in welk hotel of hostel je slaapt, als er maar gezelligheid is. Met 10 op een piepklein kamertje, op de grond zitten in een stinkende metro, slapen op een bankje in de stad, niets is te gek voor jou.

4. De kampeerder

Jij bent een echt natuurmens. Lekker je tentje opzetten in de natuur, gezellig afwassen met de rest van de campinggasten, slapen op een luchtbed: jij vindt het helemaal geweldig. Jij hoeft niet buiten Europa te reizen, je vindt het zalig om de mooiste plekjes in de buurt te bezoeken en daarvoor moet je niet helemaal naar Azië of Amerika reizen.

Lees ook:

Door Anja

Deze artikelen kunnen u misschien ook interesseren…

Lees Meer ...

Logo Gezond

Meest gedeeld

Deze artikelen kunnen u misschien ook interesseren…