Het lijkt erop dat JavaScript is uitgeschakeld. Schakel dit in om ervoor te zorgen dat deze website correct werkt.

Wereldkankerdag: onze interessantste artikels in verband met kanker

Lore
4 min read

Vandaag, 4 februari, is Wereldkankerdag. Elk jaar wordt op deze dag wereldwijd stilgestaan bij de impact van kanker. De bedoeling is om zo het bewustzijn rond de ziekte te vergoten en de preventie, diagnose en behandeling ervan verder aan te moedigen.

Wij doken in ons archief en verzamelden de interessantste en meest inspirerende artikels in verband met kanker.

Make-up tutorial voor tijdens chemo

Even terug publiceerden we bijvoorbeeld deze make-up tutorial voor tijdens de chemo van onze beauty expert Caroline Rigo.

Chemo zorgt vaak voor haar- en wenkbrauwuitval en verandert de huid die bleek, broos en kwetsbaard wordt. Daarnaast krijgen sommige mensen plots allergische reacties op producten of ingrediënten waar ze in het verleden nooit last van hadden.

Het make-upmerk Cent Pur Cent van Caroline Rigo biedt met zijn natuurlijke producten de oplossing. Dankzij de pure samenstelling van de minerale poeders, kan de make-up van Cent Pur Cent immers ook gebruikt worden tijdens een chemokuur.

Bekijk de volledige tutorial hier:

https://gezond.be/stralen-ondanks-kanker-make-tijdens-chemo/

Mogelijke doorbraak in strijd tegen kanker: CAR-T-therapie

Vorige week nog berichtten we over de CAR-T-therapie, een vorm van immunotherapie die als doorbraak in de strijd naar kanker beschouwd wordt.

Alcohol en de link met kanker

Ook de link tussen alcohol en kanker blijft natuurlijk meer dan ooit relevant, zeker nu Tournée Minérale terug van start is gegaan.

Door Lore

Deze artikelen kunnen u misschien ook interesseren…

Lees Meer ...

Logo Gezond

Meest gedeeld

Deze artikelen kunnen u misschien ook interesseren…