Het lijkt erop dat JavaScript is uitgeschakeld. Schakel dit in om ervoor te zorgen dat deze website correct werkt.

Zo kunnen jullie gemakkelijk samen klaarkomen

Anja
2 min read

Tijdens het vrijen tegelijk met je partner een hoogtepunt krijgen, voor sommige stellen is het de ultieme droom. In erotische films gaat het ook vaak zo, de timing lijkt wel perfect. Maar je kunt je afvragen of het noodzakelijk is voor een goed liefdesleven. Wil je toch graag tegelijk met je partner een orgasme beleven, dan zijn er een paar dingen die je kunt proberen om dat te bereiken.

Een vrouw bereikt minder snel een orgasme dan een man

Het belangrijkste wat je moet weten wanneer jullie graag tegelijk een orgasme willen beleven is dat de vrouw er gemiddeld langer over doet om dit te bereiken dan de man. Sprekend over gemiddelden komt een man klaar na ruim 5 minuten, bij een vrouw duurt dit gemiddeld 20 minuten. Dit verschil zul je dus moeten overbruggen.

De man heeft hierbij de regie, hij zal zich dus moeten trainen om niet te snel een orgasme te bereiken. Dit vergt enige oefening. Wanneer je een vaste partner hebt kunnen jullie hier natuurlijk mee experimenteren.

Zorg voor de juiste sfeer

Het is natuurlijk belangrijk dat je tijdens het vrijen de juiste sfeer creëert. Wanneer jullie het voornemen hebben om tegelijk een orgasme te bereiken is het belangrijk dat jullie beiden voldoende opgewonden zijn. Je kunt het vrijen bijvoorbeeld inleiden met een erotische massage.

Vervolgens zijn er bepaalde houdingen die ervoor kunnen zorgen dat een vrouw een orgasme beleeft door stimulering van de zogenaamde G-spot. Dit kun je, met een beetje oefening, ook doen tijdens penetratie. Er zijn instructietekeningen en video’s op het internet te vinden waarin dit nader wordt uitgelegd. Maar bedenk dat als het niet lukt om tegelijkertijd klaar te komen dit in de meeste gevallen geen probleem hoeft te zijn voor een goed en gezond seksleven.

Lees ook:

Door Anja

Deze artikelen kunnen u misschien ook interesseren…

Lees Meer ...

Logo Gezond

Meest gedeeld

Deze artikelen kunnen u misschien ook interesseren…