Het lijkt erop dat JavaScript is uitgeschakeld. Schakel dit in om ervoor te zorgen dat deze website correct werkt.

Zo maak je het beste ontbijt op bed

Camille
3 min read

Voor een lekker ontbijt op bed heb je maar een paar ingrediënten nodig: inspiratie, passie en een vleugje romantiek. Er is niets zo heerlijk om je partner te verwennen met een heerlijk ontbijt op bed. Tevens biedt het een gelegenheid om je eens heerlijk uit te sloven en je creatieve ideeën de vrije loop te laten gaan. Een ontbijt op bed is een leuke manier om de dag te beginnen en perfect geschikt voor een mooie weekendmorgen als je alle tijd hebt.

Wees dus niet bang om een lekker veelzijdig ontbijt klaar te maken. Veel mensen vinden een ontbijt op bed een spannend idee maar hebben geen idee waar ze moeten beginnen. Zoals eerder aangegeven begint een lekker ontbijt op bed bij jezelf en de liefde en passie die jij erin stopt.

Goede ideeën voor een ontbijt op bed

Als je een lekker ontbijt op bed wilt klaar maken voor je partner, wil je natuurlijk iets maken wat verrassend is en een heerlijke smaaksensatie zal opleveren voor je partner. Er zijn verschillende gerechten die je zou kunnen maken voor een heerlijk ontbijt op bed. Zo heb je natuurlijk het traditionele Engelse ontbijt met een lekkere frisse en zomerse twist. Maak scrambled eggs en voeg hier crème fraiche en bieslook aan toe voor een mooie structuur en frisse smaaksensatie. Snij een champignon open en bak hem in zijn geheel in de koekenpan. Daarnaast bak je wat trostomaatjes mee.

Laat ze lekker aan de tros zitten zodat je ze makkelijk uit de pan kan halen. Rooster wat brood en serveer het op een mooi dienblad met een glaasje verse fruitsap ernaast. Een andere mogelijkheid is om lekkere croissants en verse broodjes af te bakken, een eitje erbij te koken en te serveren met een mooie display van confituur en verschillende soorten vleeswaren.

Waar moet je op letten bij een ontbijt op bed

Als je een ontbijt op bed klaar maakt moet je er wel rekening mee houden dat het iets moet zijn wat makkelijk in bed is op te eten. Een gerecht wat je makkelijk bij elkaar op een bord kunt plaatsen, heeft dus de voorkeur. Als je het ontbijt serveert zorg dan voor een passend dienblad dat niet te zwaar is om te dragen en makkelijk op bed kan worden gezet.

Zorg dat het dienblad mooi schoon is en dat alle elementen van het ontbijt op een strategische manier zijn neer gezet zodat het makkelijk gedragen kan worden en voor een mooie visuele stimuli zorgt. Daarnaast is het leuk om er iets van jezelf bij te doen. Dit kan een symbolisch gebaar zijn zoals een roos of een romantische kaart of brief. Zo zet je de toon voor een heerlijke romantische ochtend.

Zo maak je een lekker ontbijt op bed

Een lekker ontbijt op bed begint bij jezelf. Laat je creativiteit los en zorg voor een mooie en rustige setting zoals een zonnige weekendochtend. Maak gerechten die je makkelijk op een bord kan plaatsen zoals een modern Engels ontbijt. Zorg dat je alles op een mooi dienblad kan serveren wat niet te zwaar is en makkelijk op bed past. Een persoonlijke bijdrage in de vorm van een roos of brief versterkt de magie van dit gebaar alleen nog maar meer. Maak het je eigen en verbindt smaak en romantiek op een mooie manier met elkaar.

Door Camille

Deze artikelen kunnen u misschien ook interesseren…

Lees Meer ...

Logo Gezond

Meest gedeeld

Deze artikelen kunnen u misschien ook interesseren…